Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly fiú és egy szeleburdi/életvidám lány? Működhet?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút aki szimpatikus nekem és én is neki..
Egy hete beszélgetünk neten,van mindig téma,ő is érdeklődik irántam nem csak én iránta. Szóval nem életképtelen,jól el lehet vele beszélgetni.. Kiderült,hogy hiába fiatalabb nálam egy évvel,ő inkább komoly,nem olyan mint én.. Én szeleburdi vagyok,és életvidám,szeretek hülyéskedni,és sokat nevetek :D Holnap találkozunk. Eljátszottam a gondolattal,hogyha esetleg összejönnénk,akkor működhetne ez az egész?? Tudok komoly lenni ha kell,de nem egy életen át.. Szerintetek??
16/L 15/F
2012. jan. 13. 14:07
11/19 anonim válasza:
Működhet:) Mivel te rúgalmas vagy hozzá és ő komolyan gondolja. Megkell próbálni, mert csak akkor tudod meg.
12/19 anonim válasza:
Mi az a rúgalmas? Valami betegség?
13/19 anonim válasza:
Ha tényleg szeretitek egymást, akkor hajrá!
14/19 anonim válasza:
Gyerekeknek nehéz elmagyarázni, de igazad van elírtam, mert "rugalmas". Ha nem tudod mit jelent keresd ki a szótárban, de ha akkor se megy akkor fordulj orvoshoz;)
15/19 A kérdező kommentje:
Összejöttünk,amúgy tök jól elvagyunk ennek ellenére,hogy ő kicsit komolyabb mint én.. :D
2012. jan. 15. 13:07
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2012. jan. 15. 20:29
18/19 anonim válasza:
28 éves srác vagyok, mérnök. Saját magamat komolynak tartom, eléggé a racionális oldalam a domináns és mindig arra támaszkodtam az életben. Ugyanakkor, a mai napig csak az életvidám, kissé szeleburdi lányok tudnak megfogni. :) Én csak őket tudom mindennél jobban szeretni, a lelkes, játékos, élettel teli, vidám, mosolygós lányokat. Szerintem működhet. Én azt sajnálom, hogy nagyon kevés ilyen lány van. Mindenki bekomolyodik, meg játssza a nagy titkárnősdit-felnőttesdit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!