Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől lesz szerelmes az ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz szerelmes az ember?

Figyelt kérdés
Ez nagyon érdekelne. Itt van életem szerelme. Párszor randiztunk. Azt mondja, hogy a testi vonzalom megvan. Szeret velem lenni, élvezi a társaságomat, az együtt töltött perceket. Legszívesebben megcsókolna, akárhányszor találkozunk. Megbízik bennem, szeret és tisztel, éppen ezért mondja azt, hogy ne legyünk együtt, mert Ő nem szerelmes belém, és nem akar kihasználni, mert az Ő felelőssége lenne, ha vele elveszteném a szüzességem úgy, hogy Ő nem szerelmes belém, vagy nem annyira mint én belé. Érti valaki ezt? Mert én nem. Én elfogadtam ezt, de azóta is minden héten keres, hogy mi van velem. Amikor rákérdezek, hogy nincs valakije, mindig azt válaszolja, hogy nem, mert most nem alkalmas egy kapcsolatra, de én ezt tudhatnám, hiszen velem sem jött össze többek között ezért. Mi az, hogy valaki nem alkalmas egy kapcsolatra? Már beleőrülök ebbe az egészbe. Hónapok óta játszunk egymással. Mire elkezdeném lezárni magamban, akkor mindig újrakezdjük.
2009. máj. 25. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Nehéz... Valószínűleg tényleg nem szerelmes beléd, és nem akar téged kihasználni, főleg ha neked ez lenne az első szex. Szerintem nem érdemes rá várni, mert a szerelem olyan dolgo, hogy meglátsz valakit, és rögtön abban a pillanatban beleszeretsz, aztán valakit megszerethetsz, de az igazi szerelem az amikor első pillantásra tűzbejöttök.
2009. máj. 25. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerelem= az agy egyik legprimitivebb része, az őskorban lalakult ki, mivel a nő megszülte a gyereket, egyik kezében a gyerek a másikban meg a bunko(fn.), és ejtse el a vadat.. hát nem könnyű ezért lett mellette a férfi, aki a bunkot cípelte! és erősebbé fonodott mint egy barátság.

Google :) meg a Discovery Sience-n és a Channelen is szokott ilyenről szóváltás menni.

Regards, Andrew.

2009. máj. 25. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

furcsa, mert amit leíírtál, hogy nagyon jól elvoltatok együtt, az lehet az alapja egy szerelemnek... az hogy élvezitek egymás társaságát...

amugy most énis hasonló módon vélekedek mint ő... volt valakim, akit tudtam volna szeretni, és pofáraesés lett belőle, és most kb aki jön azzal csak szex van.... ez nem helyettesíti a kapcsolatot, de pótolj a hiányt.. amíg összeszedem magam (itt jegyezném meg, hogy minden tiszteletem a barátodé, hogy ilyen felelősen gondolkozik, és nem haszál ki)

ha látsz rá esélyt, legyél vele, és lehet hogy nála is kialakul.. ha állandóan keres nehéz lesz elfelejteni..

2009. máj. 25. 20:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Én tökre ugyanilyen helyzetben vagyok és nem is értem! :S Összejöttünk, ő kezdeményezett meg minden, egy hét alatt sajnos csak kétszer tudtunk talizni és akkor közölte h nem tudja belém tudna-e szeretni és nem akarja h mittudomén együtt legyünk egy hónapig és még akkor se legyen szerelmes, mert az csak annál rosszabb.. de gondolom az volt a baj többek között h nagyon keveset taliztunk akkor. Most várakozó állásponton vagyok/vagyunk, én már mondjuk lemondtam róla.. pedig a vonzerő azonnal megvolt meg közös szimpátia is, egyből amikor megláttam nagyon jóba lettünk és máris rám hajtott csak én akkor leráztam.. aztán annál jobban tepert értem és én is rájöttem h hibáztam amikor leráztam.. aztán utána jöttünk össze de most kb egy hete meg ugye szakított :S De ő maga sem tudja szerintem, bár mivel nem jelentkezett magától nagyon, nem is hiszem h bármit érezne. Persze én mindennap rá gondolok... :( De mondom magamban már lezártam, majd ha úgy lesz akkor úgyis újra összesodródunk..:)

17/L

2010. szept. 8. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!