Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legnagyobb szerelem átalakulhat mély gyűlöletté?
2Két hónapja szakítottam a párommal, mert már nem működött a kapcsolatunk. Nekem ő volt az első szerelmem és szívből imádtam...azt gondoltam, hogy vele élem le az életemet, szó szerint ő volt számomra a MINDEN. Aztán lassan tönkre ment a kapcsolatunk, még azt is megbántam, hogy szóba álltam vele. Ez a mély és csodálatos érzés átfordult megvetéssé, gyűlöletté...pedig igazán szerettem őt. (szerintem azért érzem ezt, mert nagyon nyomós okom volt rá, hogy szakítsak vele)
Más is érzett így/vagy hasonlóan?
Szerintem minden átalakulhat mindenné, csak bizonyos dolgok történésének kérdése.
Volt ilyen ebben a sorozatban is:
Olvasd el.
tegnap 23:09
tegnap 23:16
tegnap 23:29
is mind az én válaszom,pontosan úgy állítja be, hogy az egész az én hibám,de semmiképp nem az övé,mondjuk érdekes, mert amikor vidékről fel költöztünk pestre,ő kezdett el keveset foglalkozni vekem,pedíg nehéz dolga volt,mert napi 16 órát dolgoztam,heti 6 napban és a maradék 1 napban se velem foglalkozott, hanem el ment az apjával a kocsmába,és minimum 8 órán keresztül ott volt+én nem találtam oda, mert én előtte soha nem jártam ott,a munkahelyre találtam csak el, meg a lidl-be.Szóval ott rohadjon meg Budapesten,remélem más nem fogja úgy szeretni, ahogy én tettem, és majd szenvedni fog.
Utolsó válaszoló!
Neked mi a fene bajod van? Miről beszélsz????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!