Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legnagyobb szerelem átalakul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legnagyobb szerelem átalakulhat mély gyűlöletté?

Figyelt kérdés

2Két hónapja szakítottam a párommal, mert már nem működött a kapcsolatunk. Nekem ő volt az első szerelmem és szívből imádtam...azt gondoltam, hogy vele élem le az életemet, szó szerint ő volt számomra a MINDEN. Aztán lassan tönkre ment a kapcsolatunk, még azt is megbántam, hogy szóba álltam vele. Ez a mély és csodálatos érzés átfordult megvetéssé, gyűlöletté...pedig igazán szerettem őt. (szerintem azért érzem ezt, mert nagyon nyomós okom volt rá, hogy szakítsak vele)

Más is érzett így/vagy hasonlóan?

2012. jan. 12. 23:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
De még fordítva is igaz. Ám a te helyzeted érthető. Dzseni? Lemaradtam valamiről?
2012. jan. 12. 23:16
 12/22 anonim ***** válasza:
Ő a volt csajom, kb stimmel a le írás, 2 hónap, nem pontosan megfogalmazott szakítási ok,nagy szeretés,aztán hírtelen vége lett.Nem sokkal utánna minden kapcsolatot meg szakítottunk egymással,kicsit még szeretem, de ő nála soha nem lehet tudni, mikor mond igazat,és mikor hazudik, így a szakítás okát se tudom meg soha...(most már tudom, hogy hazudós,amikor jártunk, akkor még nem tudtam)
2012. jan. 12. 23:29
 13/22 Vadmeggy ***** válasza:
Kb velem is 1.5 2 hónapja szakított a bnőm ugyanígy... Ha te vagy az, akkor tudd, hogy utállak :D
2012. jan. 12. 23:36
 14/22 anonim ***** válasza:

Szerintem minden átalakulhat mindenné, csak bizonyos dolgok történésének kérdése.

Volt ilyen ebben a sorozatban is:

[link]

Olvasd el.

2012. jan. 13. 00:47
 15/22 anonim ***** válasza:
velem is nemrég szakított a barátnőm ha te vagy az üzenem hogy kapd be te kis k*rva!
2012. jan. 13. 16:58
 16/22 anonim ***** válasza:
mi volt az a nyomós ok?megcsalt?
2012. jan. 13. 17:07
 17/22 anonim ***** válasza:
tegnap 23:29 hát az szívás. És úgy állít be téged, hogy te tetted tönkre az életét? Nyugi az ilyen beképzelt libáknak nem hiszek. Hidd el jön jobb csaj.
2012. jan. 13. 20:35
 18/22 anonim ***** válasza:

tegnap 23:09

tegnap 23:16

tegnap 23:29

is mind az én válaszom,pontosan úgy állítja be, hogy az egész az én hibám,de semmiképp nem az övé,mondjuk érdekes, mert amikor vidékről fel költöztünk pestre,ő kezdett el keveset foglalkozni vekem,pedíg nehéz dolga volt,mert napi 16 órát dolgoztam,heti 6 napban és a maradék 1 napban se velem foglalkozott, hanem el ment az apjával a kocsmába,és minimum 8 órán keresztül ott volt+én nem találtam oda, mert én előtte soha nem jártam ott,a munkahelyre találtam csak el, meg a lidl-be.Szóval ott rohadjon meg Budapesten,remélem más nem fogja úgy szeretni, ahogy én tettem, és majd szenvedni fog.

2012. jan. 13. 20:54
 19/22 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Neked mi a fene bajod van? Miről beszélsz????

2012. jan. 13. 21:08
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem érthető,csak vissza is kell olvasni....
2012. jan. 13. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!