Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt nem tudom feldolgozni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem tudom feldolgozni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal 2 és fél éve vagyunk együtt. A kezdtettől fogva távkapcsolat. Ő nekem az első párom. Amit nem tudok feldolgozni az a szüzességem elvesztésénél történt. Neki adtam a szüzességemet ő előtte másfél évet várt rám. Minden szép lett volna és jó figyelt rám közbe is mondta hogy "most az a lényeg hogy nekem jó legyen szóljak ha fáj akkor abbahagyja." Szóval figyelmes volt. Egyébként is mindig az velem amióta együtt vagyunk mindig figyel rám (és ezt most nem csak a szexre értem) aggódik értem mindig mindenben támogat ha valami problémám van. DE ennél az ominózus első alkalomnál a végén nem véreztem erre "viccesen" megjegyezte hogy hmm lehet nem is voltam szűz. Utána természetesen rögtön mondta hogy nem gondolta egy pillanatig sem komolyan csak ilyen hülye ne haragudjak. Tudja ő is hogy nem minden lány vérzik csak ilyen hülye meggondolatlan poénkodni akart de rosszul sült el. Ő is tudja hogy ő volt nekem az első és tényleg nem gondolta komolyan. Ez már lassan 1 éve történt azóta is fel szoktam hozni néha és mindig elmondja hogy nem gondolta komolyan és bánja hogy ezt mondta. Szeretjük egymást tudom hogy meggondolatlan volt amikor ezt mondta amúgyis olyan kis szeleburdi a párom és tudom hogy nem gondolta komolyan egy pillanatig sem. Mégis mély nyomot hagyott ez bennem hogyan tudnám feldolgozni? Segítsetek! A szexuális életünk egyébként rendben van ha talizunk akkor tök jó én is kívánom szóval tök jó minden. Szeretjük is egymást nagyon. Csak ez valahogy még mindig rosszul érint hogyan lehetne túllépni ezen hogy ne legyen ilyen rossz érzés bennem?
2012. jan. 12. 16:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg van benne egy ugyanilyen tüske, az ilyen viccekben mindig van igazság,és igen a bizalom elvész ilyen hülyeségeken........ezzel nem tudsz mit csinálni, nyeld le és kész......
2012. jan. 12. 16:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
..most látom hogy 28, és másfél évig várt, vigyázz rá mert mégegy ilyen hülyét nem talállsz...:D
2012. jan. 12. 16:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ez aztán a feldolgozhatatlan esemény .Egy ilyen poénon kiakadsz? Úr Isten, és még 1 év után is ezen jár az eszed. Sajnálom szegény barátodat. Ezek után már csoda ha mer bármi poént elsütni nehogy azon is rágódj évekig.

18/f

2012. jan. 12. 16:38
 14/18 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de szerintem ez már beteges, hogy ezen rágódsz lassan egy éve... Főleg, hogy ez nem is volt valami hatalmas, durva és sértő beszólás, mindenki tudja, hogy nem minden csaj vérzik az elsőnél, mert van, akinek már sokkal régebben kiszakadt a szűzhártyája egyéb okok miatt. Szóval ha eddig nem tudtad feldolgozni ezt az - amúgy nem is nagy - sértést, akkor már ezután sem tudod. Az életben előre kell nézni, nem hátra, mindenki hibázhat és hibázik is, de megbocsátani tudni kell. A megbocsátással mindig jön a megbocsátás is, hidd el.

21/L

2012. jan. 12. 16:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves Hölgyek,Kedves kérdező ha nincs gondotok akkor kitaláltok magatoknak egyet?

szerintem feledd el a beszólást,és légy boldog

2012. jan. 12. 17:31
 16/18 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Azért nem felejted el, mert nem akarod. OK, hogy szar vicc volt, de annyira nem, hogy ezen kattogjon az agyad. Írhatnánk millió és egy módszert arra, hogyan felejtsd el, de szart sem érnek, ha Te nem akarod elfelejteni, helyesebben túl lépni rajta. Ha sokáig emészted magad rajta, a végén még az apró tüske karóvá növi ki magát. Ezt akarod?

2012. jan. 12. 21:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Te nem vagy komplett, hogy egy ilyen piszlicsáré szarságon képes vagy 1 álló éve pörögni. Bocs.
2012. jan. 13. 19:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyébként ne haragudj, de belegondoltál már abba, mi lesz veled, amikor majd ennél sokkal komolyabb traumák érnek? Mert érni fognak: szeretteidet fogod elveszteni, a barátod is otthagyhat, kivágnak egy fontos vizsgáról az egyetemen úgy, hogy közbe még szarrá is aláz a tanár, kirúg a főnököd a munkahelyedről, esetleg elvetélsz az első gyerekeddel. Mert ezek bár borzalmas dolgok, de sajnos mindennaposak. Sürgősen rakj rendet a fejedben, akár szakember segítségével, mert ez nem normális.
2012. jan. 13. 19:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!