Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van egy lány akibe szerelmes vagyok, de nem lehet az enyém mert sajnos van barátja. :- (
Az egyik haverom is szenvedett egy csaj miatt,annak is volt barátja,aztán mégis eljárkált vele ide-oda,de nem történt köztük semmi.Azt tanácsoltam neki,hogy egyszerűen ne találkozzon vele.Most,kb 2 év után sajnálkozott nekem,hogy bár velünk,a barátaival,töltötte volna inkább azt az időt,mint hogy ott várt a csajra,aki totál nem akart tőle semmit.
Szóval,neked is azt tudom tanácsolni,hogy inkább ne menj be hozzá.Esetleg majd ha szakítanak a barátjával.Így csak magadat kínzod.
21L
Semmit ne csinálj, ez van, ki leszel nyírva ha találkozunk...
Az a bizonyos barát!
Ó, nagyon is értelmeset írtam, egyrészt leírtam azt, hogy ne csinálj semmit szerintem, a másik meg, ha csinálsz valamit annak a bizonyos barát nyilván nem örülne, csúnyán nézne, ja és azt is leírtam, hogy ez van és milyen vicces lenne, ha ezt a barát is olvasná...
Ne legyél kiakadva ezen (jó nyírás szó kicsit erős volt, na...elnézést, vicces akartam lenni, de erős lett tényleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!