Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Van egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Van egy lány akibe szerelmes vagyok, de nem lehet az enyém mert sajnos van barátja. :- (

Figyelt kérdés
Már teljesen kikészülök idegileg ,egész nap ö jár a fejembe a munkámra se tudok odafigyelni,Az lessz a vége hogy megörülök.:-(Ráadásul egy boltba dolgozik és én meg amilyen hülye vagyok ,minden nap bemegyek hozzá csak ,hogy lássam és beszélgethessek vele.Ne mondjártok ,hogy ne menjek be a boltba mert arra képtelen vagyok ,egyszerüen látnom kell,különben még rosszabb lenne.Ez egy kész örület!Mit csináljak?
2012. jan. 11. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az egyik haverom is szenvedett egy csaj miatt,annak is volt barátja,aztán mégis eljárkált vele ide-oda,de nem történt köztük semmi.Azt tanácsoltam neki,hogy egyszerűen ne találkozzon vele.Most,kb 2 év után sajnálkozott nekem,hogy bár velünk,a barátaival,töltötte volna inkább azt az időt,mint hogy ott várt a csajra,aki totál nem akart tőle semmit.

Szóval,neked is azt tudom tanácsolni,hogy inkább ne menj be hozzá.Esetleg majd ha szakítanak a barátjával.Így csak magadat kínzod.

21L

2012. jan. 11. 22:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Tudom hülye vagyok ,de egyszerüen nem tudom ugy elképzelni a napot ,hogy ne találkozzak vele ,ha csak egy percre is.Azért minden nap probálok valami bokot mondani neki ,akkor mindig mosolyog meg elpirul szegény.Nehéz ez a helyzet de probálom kibirni.
2012. jan. 11. 22:30
 13/15 zseni001 ***** válasza:

Semmit ne csinálj, ez van, ki leszel nyírva ha találkozunk...

Az a bizonyos barát!

2012. jan. 11. 22:31
 14/15 A kérdező kommentje:
22:31-es.Huzzál innen a busba ha nincs egy normális hozászolásod.
2012. jan. 11. 22:35
 15/15 zseni001 ***** válasza:

Ó, nagyon is értelmeset írtam, egyrészt leírtam azt, hogy ne csinálj semmit szerintem, a másik meg, ha csinálsz valamit annak a bizonyos barát nyilván nem örülne, csúnyán nézne, ja és azt is leírtam, hogy ez van és milyen vicces lenne, ha ezt a barát is olvasná...

Ne legyél kiakadva ezen (jó nyírás szó kicsit erős volt, na...elnézést, vicces akartam lenni, de erős lett tényleg)

2012. jan. 11. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!