Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az, ha a lány egy kicsivel magasabb?
Sziasztok!
Van egy lány (ő 20, én 21), nagyon tetszik nekem és szerintem én is neki. Régi téma, de soha nem jöttünk össze, viszont lehet, hogy eljött az időnk. Azonban mi kb 12 éves korunk óta ismerjük egymást, gyerekkori szerelem volt, de kb meghatározta a további kapcsolatainkat. Közben viszont ő túlnőtt engem, én kb 176 cm vagyok ő meg néhány centivel magasabb, de érzem és zavar, jó nem 10 cm a differencia, de van.
Furának érzem és nem vagyok egy visszahúzódó gyerek, meg ilyenek, de ez nagyon érdekelne, hogy hogy látjátok! Kicsit ettől önbizalomhiányom van, nem vagyok poszka, dagadt sem, erős alkatú vagyok és úgy éreztem eddig, hogy a lánynak velem egy magasságúnak vagy alacsonyabbnak kell lennie. Szeretem megadni azt a biztonság érzetet, és úgy érzem, hogy ezt nem tudom így, mert zavar.
Szerintetek gáz?
Basszus, én eddig azt hittem, hogy a fiúk nem foglalkoznak ezzel, és csak a lányoknál jelent problémát.
Legyél tökös vagány gyerek, ne pedig beszari, és senki sem fogja észrevenni a magasságkülönbséget.
Nekem volt már alacsonyabb barátom, engem egyáltalán nem zavart. Csak pár centivel volt kisebb tőlem, és ha együtt voltunk soha nem vettem fel magassarkú cipőt,vagy csizmát hogy kellemetlenül érezze magát. Sajnos őt ez zavarta..
Most velem egymagas sráccal már 1 éve vagyok együtt.
A csajoknak nem számít ha alacsonyabb tőlük a pasi, csak rengeteg figyelmet és szeretetet kapjanak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!