Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy beszélitek meg a találkákat a párotokkal?

Figyelt kérdés

Felhívjátok egymást spontán, vagy előre be vannak tervezve a napok?

És ha hívjátok egymást, ki mondja kettőtök közül, hogy találkozzatok? Nincs ebből vita? Nem az van, hogy vártok a másikra, hogy ő mondja?

2012. jan. 11. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:

normális esetben a férfi beszéli meg ezeket, ő mondja hogy mikor és hol, ő vezeti a párkapcsolatot.

De a mai Justinbieber kultúrában ez már teljesen máshogy van.

2012. jan. 11. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát nálunk már nincs megbeszélés vagy ilyenek, suli után mindig megyek pénteken hozzá, megbeszélés nélkül együtt jövünk haza másnap.

Esetleg ha máskor is tudunk találkozni szól hogy ekkor meg ekkor jön.

2012. jan. 11. 17:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is jobb, ha többségében a férfi kezdeményezi.
2012. jan. 11. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a kezdeményezés százalékos aránya általában 50-50%.
2012. jan. 11. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:

első válaszoló

te normális vagy?

2012. jan. 11. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha már a párom, akkor nem beszélünk kezdeményezésről. Mindig az hív, aki kevésbé szabad. Beszélünk a következő napunkról és akkor világossá válik, hogy kinek kell telefonálnia.

Ha nekem van megbeszélésem, akkor felesleges, hogy hívogasson. Ha végeztem, akkor telefonálok, hogy tervezhető legyen a délután/este.

2012. jan. 11. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!