Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy egy magyar lány cigány fiúval jár?
Szerintem szólj neki hogy hagyja ott, mert a bestialitást a törvény bünteti.
Különben meg így is elég a Tiszta Vér szennyezésének mértéke. Nem elég, hogy ott van a nigger meg az ázsiai, Most még ezzel az undorító féreg fajtával is fertőzik az értékes Europid vért... borzasztó, hogy idáig süllyedtünk... Az ellenséggel kefél! Sztem próbálj beszélni vele, és térítsd vissza a normális útra.
gondolom a romák mivel hjobb a fizikai állapotuk és temperamentumosabbak
vagyis szenvedélyesebbek valószínű hogy a csaj úgy látja hogy jobbak a szexben is
meg ugye a romák egész más beállítottságúak lehet ez tetszik a csajnak
és ha eggyütt maradtak lehet hogy a csaj jól jitte amit hitt.
ez van. puff fajgyűlölet.
Kissé megkésve de leírom amiért kerestem e kérdésre!
Magyar lány nem tudhat meg maradni cigány fiú mellett, erre van bizonyítékom sok ahol lakom!
Köztük én családomban is mint anya, meg tapasztaltam!!
3 év ismeretség után 13 év együtt élés után, mennek szét!
A mindenséget meg tettem értük, hogy felhozzam egy szintre, ha már annyira bolondult a lányom érte!
Azt hogy miért?? azt ne kérdezzétek!!!!
8 éven keresztül, martam őket széjjel, nem ment!(33évesek)
Utána lett ugye, kocsi ház, hitelből, egy gyerek is lett!
Én meg kifogytam az ötletekből, teljesen de mindenből! Most szét mennek, és ÚJABBAN megint CIGÁNYT választ a lányom! Azt mondom második kés szúrás a lányom részéről, de nem bánja! És nem tudom miért?????
Bele őrülök, komolyan mondom!!!
Nem tudom a választ rá!!! (bocs hosszú voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!