Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy egy magyar lány cigány fiúval jár?

Figyelt kérdés
A lány 21 éves, tehát nem csitri már.
2012. jan. 11. 17:21
1 2
 11/19 Ájron ***** válasza:
16%

Szerintem szólj neki hogy hagyja ott, mert a bestialitást a törvény bünteti.

Különben meg így is elég a Tiszta Vér szennyezésének mértéke. Nem elég, hogy ott van a nigger meg az ázsiai, Most még ezzel az undorító féreg fajtával is fertőzik az értékes Europid vért... borzasztó, hogy idáig süllyedtünk... Az ellenséggel kefél! Sztem próbálj beszélni vele, és térítsd vissza a normális útra.

2012. jan. 11. 19:28
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Én is magyar lány vagyok, és cigány fiúval járok. És tudod hogy lehet????? Úgy, hogy beleszerettem. Tudod a szívednek nem tudsz parancsolni, hiába tudod az agyaddal, hogy cigány és az jujj de undorító. Amúgy szinte alig észrevehető rajta, hogy cigány, és az előttem szólónak reagálva egyáltalán nem koszos és büdös, ilyen illatos egyik magyar pasim se volt, mint ő. És tény, hogy az ágyban is a legjobb, az összes eddigi közül. Ja és nem érzem magam "fajárulónak", mert mindettől függetlenül előtte is utáltam és most is utálom őket.
2012. jan. 13. 22:40
 13/19 Ájron ***** válasza:
Ebben az esetben minden tiszteletem a tied. megtaláltad a ritka kivételt, de még mindig látod az egész képet.
2012. jan. 14. 14:22
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Jézus... cigány a pasid? biztos te is tetves, meg utcán köpködő suttyó vagy, meg nem fürödtél már 2 hónapja akkor is csak valami patakban. Szerintem 1 magyar fiú se állna szóba veled. :S
2012. jan. 14. 16:32
 15/19 anonim válasza:
30%

gondolom a romák mivel hjobb a fizikai állapotuk és temperamentumosabbak

vagyis szenvedélyesebbek valószínű hogy a csaj úgy látja hogy jobbak a szexben is

meg ugye a romák egész más beállítottságúak lehet ez tetszik a csajnak

és ha eggyütt maradtak lehet hogy a csaj jól jitte amit hitt.

ez van. puff fajgyűlölet.

2012. jan. 15. 01:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is úgy rémlik, hogy már vagy 2 hónapja nem fürödtem. Egyikünk sem utcán köpködő suttyó, még csak dohányozni se dohányzunk (gondolom veled ellentétben), ha hiszed ha nem van munkánk, sőt ha érdekel ő még ráadásul katona is. ;)
2012. jan. 15. 17:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Betegnek gondolom.
2012. dec. 30. 19:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Kissé megkésve de leírom amiért kerestem e kérdésre!

Magyar lány nem tudhat meg maradni cigány fiú mellett, erre van bizonyítékom sok ahol lakom!

Köztük én családomban is mint anya, meg tapasztaltam!!

3 év ismeretség után 13 év együtt élés után, mennek szét!

A mindenséget meg tettem értük, hogy felhozzam egy szintre, ha már annyira bolondult a lányom érte!

Azt hogy miért?? azt ne kérdezzétek!!!!

8 éven keresztül, martam őket széjjel, nem ment!(33évesek)

Utána lett ugye, kocsi ház, hitelből, egy gyerek is lett!

Én meg kifogytam az ötletekből, teljesen de mindenből! Most szét mennek, és ÚJABBAN megint CIGÁNYT választ a lányom! Azt mondom második kés szúrás a lányom részéről, de nem bánja! És nem tudom miért?????

Bele őrülök, komolyan mondom!!!

Nem tudom a választ rá!!! (bocs hosszú voltam)

2013. márc. 19. 09:55
 19/19 anonim ***** válasza:
elment az esze. kivéve ha normális nevelésbe részesült a srác de még akk se keveredjen
2013. máj. 25. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!