Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kövérből lekarcsúsodott nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövérből lekarcsúsodott nők miért teszik magasabbra a lécet, mint az átlag nők amúgy?

Figyelt kérdés
azt vettem észre, hogy azok a nők, akik lefogytak sokat, később sokkal finnyásabbak lesznek... gazdag, jóképű kell nekik, pedig előtte nem is igen kaphattak meg senkit... miért van ez?
2012. jan. 11. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt vetted észre? Hol? Hány ilyen nőt ismersz és pontosan mit jelent az, hogy magasabbra tették a mércét?
2012. jan. 11. 12:57
 2/9 A kérdező kommentje:
elég sok ilyen kolléganőt... mondom úgy tették magasabbra a lécet, hogy régen alig kaptak faszit, ha igen, akkor is csórót, igénytelent, most meg kell alájuk az autó, nagyonvonalú faszit keresnek...
2012. jan. 11. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
24%

Minden nőnek gazdag jóképű pasi kell, még a dagadtaknak és az ocsmányaknak is.

Hülyeség egy-két tapasztalat alapján általánosítani, de talán az lehet az oka, hogy azt hiszi, hogy most már ő is megfelel a sekélyes szépségideálnak és neki kijár az álompasi. Pont úgy mikor egy nyeszlett srác kigyúrja magát és elvárja, hogy a szupermodellek egymást tapossák le érte.

2012. jan. 11. 13:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

63%

Nekem eddig nagyrészt munkanélküli (tanuló) fiúk tetszettek.

2012. jan. 11. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy irónia. ok
2012. jan. 11. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

?

Van jó pár ducibb barátnőm, de szinte mindegyiknek van normális párkapcsolata, normális fiúval-férfiúval.

Ismerek olyat is, aki lefogyott, de ugyanaz a srác tetszett neki továbbra is.

az meg, hogy nőknek gazdag pasi kell, hagyjuk már ezt a gyökér sztereotípiát.

2012. jan. 11. 13:05
 7/9 anonim válasza:
100%

Én meg azt vettem észre, hogy az ápolatlanabb, elhízott, állandóan gép előtt tespedő osztálytársaim állandóan "fikázzák" a lányok külsejét, magasra teszik a lécet.

Na bumm.

2012. jan. 11. 13:08
 8/9 anonim ***** válasza:
69%

75 kiló voltam, majd 3 év alatt lefogytam 58 kilóra. Sehova se tettem a lécet, mindig is az volt a mérv adó, hogy magasabb és idősebb legyen nálam, egyéb kívánságom sose volt (szerintem ez sem nagy elvárás a tizenéves és 160 centi létemre).

És plusz poén

Ált. suliban a rövid haj és szemüvegtelenség volt az ideálom, ezzel ellentétben, 9.ben összejöttem egy (vállig érő) hosszú hajú szemüveges sráccal, 2 évig voltunk együtt. Majd a félhosszú haj vékony alkatot tartottam jónak, és most van egy mackós alkatú rövid hajú barátom másfél éve és nagyon szeretem már el sem tudom képzelni hogy egy szálkás testű srácot ölelgessek. Szóval ennyit a lécekről

19/L

2012. jan. 11. 14:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Pont azért, mert eddig egy csóró, igénytelen faszival voltak, most, viszont hogy jól néznek ki, azt hiszik, bárkit megkaphatnak akit akarnak.
2012. jan. 14. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!