Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátomba még mindig szerelmes vagyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok nekem mindig is azt mondták hogy fiu lány barátság nincs ...én nem így gondoltam mikor nekem volt egy fiu barátom és mindenhova együtt mentünk vásárolni buli stb...és tanácsokat mondtunk egymásnak titkokat.és mindenki azt mondta mi összefogunk jönni :)mi meg mindig azt mopndtuk hogy áhh nem .....sajnos áhh de összejötünk kb 3hónapra rá:)nagyon szeretem és másoktól is ugy hallotam hogy szeret..csak hogy neki fontosabb volt egy roszszokás ..azt most sajnos nem szeretném leírni hogy mi az...deh azt nemnagyon akarta lerakni és én erreszakítotam vele...newm jártam le egy hónapig ezuán mikormsn en mondta hogy miért nemm járok le meg ijenek ..másnap én lementem és tökre jó volt ugy éreztem van valami még köztünk ahogy megvárt mikor lemaradtam vagy ahogy hozáűm szól áhh nem is tudom csak én nem merek oda menni hozzá megmondani neki hogy szeretem mert félek attól hogyha megmondom neki és ő nemet mond már nem lesz olyan a kapcsolatunk mind eddig.mert nekem is volt már olyan fiu aki szerelmet valot nekem és én már máshogy áltam hozzá...mert nem szerettem..kérlek adjatok valami tanácsot..elöre is köszi pusz
2009. máj. 24. 23:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne várj ezzel a dologgal sokat. Menj oda hozzá és mondd meg neki, hogy még mindig szereted. Mivel te szakítottál vele, ezért ő nem nagyon fog kezdeményezni. Ez a te dolgod lesz. Ha nincs új barátnője, akkor szerintem szabad a pálya.
2009. máj. 24. 23:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszieh...csak az a baj hogy nem merek oda menni azt várom hogy ő jöjjön...:(:(csak nem toom még meddig bírom megakarok róla bizonyosodni hogy ő szeret e és ha igen akkor oda megyek hozzá és megmondom neki!!!deh ha nem akkor meg félek attól hogy elmondom neki és már nem ugy fog hozzám álni mint régen:S:S
2009. máj. 26. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!