Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem mert megcsókolni?
Figyelt kérdés
Van egy helyes fiú akibe szerelves vagyok. :$
Szerelmet vallottam neki. Nem mert megcsókolni. :((
Azért mert szégyenli a fogait?
Én mindig hófehérnek láttam és tisztának fogait. Elől nem tökéletes neki, de attól még szeretem. :)
2012. jan. 9. 23:00
11/11 anonim válasza:
nem kizárt, hogy még nem is csókolózott soha és tapasztalatlan és tartott tőle, hogy cikinek találod. Vagy talán az is lehet, hogy attól tartott, hogy még ha szerelmet is vallottál neki, de talán cikinek tartod, hogy elöl nem tökéletesek a fogai és gondolhatta azt is, hogy így lehet ha meg akar csókolni vissza utasítod a csókját, de mondjuk ennek számos oka lehet amire a biztos választ egyedül csak ő tudná megmondani neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!