Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van más 30éves férfi a Földön,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más 30éves férfi a Földön, aki minden este hajnalig játszik a gépen és nem akar szeretkezni?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt, nemrég házasodtunk össze...kb havi egyszer fekszünk le egymással, amiért én folyamatosan sírok. Szokásos: -Nem kellek?-DE.... Ha próbálom elcsábítani, azt mondja, hogy most nem szabad, de nem magyarázza meg, ha kérem menjen orvoshoz, azt mondja egészséges. Nemrég volt egy kisbabánk (9hetes volt, még a pocakomban), aki meghalt, ő is úgy fogant, hogy egyszer voltunk együtt abban a hónapban!!!!Nem hiszem el, hogy nem kívánja egy fiatal férfi a szexet...ha meg mást szeret, nem vett volna el. Most azt találtam ki, hogy bérapát keresek, ha neki megerőltető a velem való szexuális együttlét...nem mondott rá semmit.Nem tudom mit tegyek. Arra is gondoltam, hogy viagrát teszek az ételébe.....Annyira kétségbeesett vagyok. Lehet az a baj, hogy mindkettőnknek a másik volt az első!!Neki még a csókban is
2009. máj. 24. 20:06
1 2
 11/13 anonim válasza:

ejha! melyik játék az amelyik jobb a szexnél, engem is érdekelne! :)

minden hozzászólónak igaza van.

hagyd őt, keress olyan valakit, akit érdekelsz, nemcsak a játék. Rövid az élet, hogy ilyenekre pazarold az időt.

Én épp egy játék közben irok, szeretek én is neten lövöldözni, de azért ennyire nem durván. Barátnőm sose panaszkodott még. Általában, ha szólt abbahagytam...

2009. máj. 25. 00:01
 12/13 anonim ***** válasza:
30 éves pasi vagyok, és képes vagyok hajnalig játszani a számítógépen, ha úgy alakul. De a szex előrébb való :D
2009. máj. 25. 07:37
 13/13 anonim válasza:
Hát ha neki te voltál az első akkor lehet tényleg azért, de ez akkor sem normális. Szerintem ezt mihamarabb meg kéne beszélnetek, mert ez így nagyon nincs helyén...
2009. máj. 25. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!