Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdekelne, hogy kinek mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne, hogy kinek mi a véleménye!?

Figyelt kérdés

Van egy párom, 29 éves férfi, akivel 5,5 éve vagyunk együtt.Egyik 44 éves kolléganője, aki szintén párkapcsolatban van 7 éve, a nyáron egyértelműen felajánlotta a páromnak h töltsenek együtt egy éjszakát. Mindezt annak ellenére, hogy tudta h a páromnak ott vagyok én. A párom ezt a felkérést többször elutasította, aminek az lett a következménye h a ciki helyzet miatt csak köszöntek egymásnak a munkahelyen. Ez a ciki helyzet azonban feloldódott, és a kollegina megkérte páromat h csinálja meg a számítógépét. Mindeféle okra hivatkozva visszamondta a párom ezt a dolgot is, de már ő érezte magát kellemetlenül és az utolsó "lécci nézd meg a gépem" kérésre rábólintott. Holnap megy munka után hozzá gépet telepíteni....

Páromban megbízok, tudom h nem csalna meg vele, de a nően nem bízok meg.érdekelne a Ti véleményetek az esetről, h a kollegina tényleg csak gépszerelés miatt hívja, vagy ez csak egy újabb próbálkozás lenne a részéről?! Merthát melyik nő tudja benyelni ha egy szexuális felkérést elutasít egy pasi.

Köszi a válaszokat előre is :)

Nem vagyok rá féltékeny

2012. jan. 9. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
mikor hazajön a gépszerelésből, nézd meg, hogy teljesít az ágyban. ha tovább tart elmenni, mint az átlag, akkor valószínű, hogy szexeltek
2012. jan. 9. 17:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni, de az első hozzászóló emlékeztetett rá, hogy csak értelmes válaszokat kérnék :)
2012. jan. 9. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
kísérd el a párodat, és mond a nőnek, hogy sok szépet hallottál róla, szeretnéd megismerni :D
2012. jan. 9. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha ide kiírtad,akkor igenis féltékeny vagy,csak nem vallod be magadnak.

Szerintem szex miatt hívja át,de ha a párod tényleg visszautasította eddig,ezután sem hiszem,hogy gond lenne...

5/9 A kérdező kommentje:
tudom h nem csalna meg vele.....nő szemmel próbáld nézni, h a kolleginának mi lehet a terve ezzel :)
 6/9 anonim ***** válasza:
pasi.. én vigyáznék..
2012. jan. 9. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát eze egy ujjab proba sztem. Csapd be menj te is. És nem értem hogy miért kell minden kérdeshez ezt irni: terhes vagy
2012. jan. 9. 18:00
 8/9 A kérdező kommentje:

Tényleg megbízok a páromba, tudom ki az a nő és tudom h néz ki, szal tuti h vele nem csinálna semmit:) De ez a nőőőő.... nah benne nem bízok. Mivel én is nő vagyok, és ha abból indulok ki h ha elutasít egy pasi engem, a szőnyeg alatt közlekednék, a szemébe se mernék nézni, nemhogy elhívjam magamhoz akármi okból. Amúgy én is úgy gondolom h ez csak egy újabb próbálkozás....

Köszi az eddigi válaszokat, bár nem tudom h melyiket írta nő és melyiket pasi, de a válaszokból már tudom h nem én gondolkodok rosszul :)

2012. jan. 9. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Szervusz Drágám, megjöttem. Nem csaltalak meg! Rendes munkásember lévén - csak munka miatt mentem. Elvégeztem és eljöttem.

Tehát férfitársaim: LEHET VISSZAUTASÍTANI - HA van gerincetek, szeretitek a párotokat.

...ja és lehet ellenőrizni a szexuális étvágyamon:)

(most is széttépném az asszonyt) :)

2012. jan. 10. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!