Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő járás után csókolóztatok először a párotokkal?
Mi a járást a csóktól számítjuk, de ha arra gondolsz, hogy mennyi találkozgatás, randizgatás után történt meg, akkor a 10. randin, és ez volt olyan 2 hónap, mert ritkán tudtunk találkozni.:)
És huszonévesek vagyunk mindketten.
Egy igazi párkapcsolat(a te szókészletedben a "járás" fejezi ki ezt) nem akkor kezdődik, mikor Pistike odamegy Katikához és megkérdi, hogy járna-e vele.
Egy párkapcsolat általában úgy jön létre, hogy a két fél kölcsönös szimpátiájaképp csókolózik. Persze utána aztán lehet pontosítani, hogy most akkor mi is van, de általában egy kapcsolat így kezdődik.
Persze ez nem törvényszerű, hogy csak az első csóktól kezdve lehet számítani. Kinek mi. A többség szerintem innentől számítja.
Én is az első csóktól számítom a kapcsolatomat a párommal. Előtte ugye voltak a randik és mivel nem hajtottuk el egymást, tudtuk, hogy milyen szándékaink vannak.
Nálam mindig a csókkal kezdődött egy kapcsolat. Legalábbis eddig egyikükkel sem beszéltem meg, hogy na most akkor ettől a pillanattól fogva járunk. :D
Egyébként meg nyugodtan csókold meg, nem lesz semmi bajotok tőle. :) Nem kell izgulni, az első csók mindenkivel béna, de majd egymásra hangolódtok. :) 25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!