Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merleg baratom van, en Bika vagyok. Mukodhet ha maskent viselkedek?
Semmiképpen ne erőltess magadra olyan viselkedésformát ami nem a tiéd!! Ez a lehető legeslegrosszabb amit el tudok képzelni. Te nem egy Bika vagy, hanem egy lány, akinek amúgy bika a horoszkópja, és vajon tudod-e, mi az aszcendensed, és még ezernyi más jellemződ? pl. numerológia, kínai horoszkóp, jin-jang egyensúlyod stb.
Ha már ennyire az asztrológiára alapozod a dolgaidat, legalább nézz utána a dolgoknak rendesen.
Másik.
Én is így gondoltam mikor találkoztam egy pasival és vízöntő volt (én ikrek) hogy na most aztán megtaláltam a nagy Őt, mert mindig vízöntő pasit akartam magamnak, ugye, az a "tökéletes" nekem.
Mi lett belőle? Házasság.. Aztán? Elváltam. Kiderült, hogy mégsem Ő a nagy Ő.
tanuld meg az asztrológiát, és csinálj egy szinasztria képletet kettőtök pontos születési dátumával, az segíthet. de ez az én bika vagyok a barátom mérleg ez kibaszott marhaság. és mi az hogy viselkedj úgy mint egy vízöntő?? viselkedj úgy vele, ahogy szíved szerint viselkednél.
12 csillagjegy van, és több milliárd különböző ember.
Az ellentétes elemek miatt ( Levegő - Föld ) valahol igaz az "ég és föld" - effektus.
A Bika szilárd jegy, a Mérleg levegős, úgymond:légies.
Nálad a józan érvelések az irányadóak, igaz, némi idealizmus is szorult a Bikába ( én is az volnék...), de a Mérleg viselkedése gyakran túl könnyelműnek tűnhet a Bika szemében.
A ragaszkodás,a determinált fizikai önmegvalósítás ( Bika = birtok, család, "enyém" , hűség, kitartás a kialakult értékrendhez ) a kontrája lehet a Mérleg férfi gyakran szabados életfelfogásának, ami a szerelmi kapcsolataira is jellemző lehet.
A Bika mottója: A dolgok egyensúlyban vannak.
A Mérlegé: A dolgok egyensúlyba kell, hogy legyenek.
Nem ugyanaz a két értékszemlélet.
Előző még:
A válasz: Segítsd egyensúlyba hozni a közös dolgaitokat, hogy semmiképp ne legyen káosz érzemileg, mert egy Mérleget az ilyen lehet, hogy nem izgat ( majd rendbe teszi! ), de egy Bikának bizony nem kenyere.
Te legyél a kevésbé kompromisszum képes, mert a levegőből könnyen Földet lehet érni, de onnan felemelkedni, már igazán nehéz.Ez két külön dimenzió.
Remélem érted burkolt szövegem lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!