Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet hogy így szivatom? Szóljak hozzá ha majd meglátom? Vagy megse érdemli az aki 1 hónapig nem keres?
Tegnap a b.nőmmel szivattuk az exemet..:D Rejtett számon nem szóltunk bele, de olyan jó volt hallani a hangját:D Amikor legutoljára taliztunk azt mondta h nincs vége várjunk még mert nem akar komolyabb kapcsolatot majd hív..de már több mint 1 hónap eltelt és semmi:S Mondjuk eléggé bevolt baszva és lehet h nem emlékszik.xD Bár ezt kétlem. Ma is szivattam felhívtam nem szóltam bele..aztán megint felhívtam és betettem egy számot utána megint felhívtam és ő is betett egyetxD
Úgy érzem hogy így könyebb elfelejtenem lehet hülyeségnek hangzik de olyan jó h hallom a hangját. Este is fogom csinálni szerintetek ez jó ötlet? Úgy érzem h így nem hiányzik annyira ha hallom a hangját..
Jön a nyári szünet is és b.nőmnek is ott lakik a mamája ahol az enyém és ott lakik az exem is, ahol mamám. Szval azt se tom h szóljak -e majd hozzáxD Az anyukájával biztos h beszélgetni fogok mert vele elég jó a viszonyom. De nemtom h az exemhez szóljak -e..Szerintetek mit mondjak neki?? Ha ő nem szólít le akkor ne is szóljak hozzá? Én még mindíg nagyon szeretem...
Köszi a válaszokat! L/15
1.Gyerekes vok, igen gyerek vagyok még..
2.Nem vok ilyen csak jó hallani a hangját mert hiányzik amúgyis én tom h ilyeneken nem nagyon húzza fel magát.
3.Sztem kell hogy azért kicsit hülyéskedjünk megérdemli sztem amiért így 'becsapott' elmesélhetném az egész történetet de nagyon hosszú lenne..:S
Ha hiányzik, jó hallani a hangját, és beszélni szeretnél vele, akkor mi a manóért nem szólsz bele a telefonba? Ezt kb. 12 évesen csináltam, és a második hívásnál rájöttem, hogy ciki amit csinálok?
A másik: te tényleg ennyire butának nézed a volt barátodat, hogy nem jön rá, hogy te vagy? Ha mást nem a zenéből...
Nőjj fel, és ha szereted, és beszélni akarsz vele, akkor szólj hozzá, de ezt ne csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!