Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félnem kellene hogy elrontom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félnem kellene hogy elrontom a csókot?

Figyelt kérdés

Szal kezdem ott h még nem csókolóztam, előző pasimmal csak próbáltam, vagyis nem tudom h azt lehet-e csóknak nevezni.

És most van egy 16 éves fiú, aki szeretne járni velem, írja mindig msn-en is h "szeretlek",megkérdezte h járnék-e vele, de én mondtam neki h még várjon 1 kicsit, (így akartam időt szerezni) és ő azt mondta h vár. Nem szeretném elrontani, mert naon tetszik a srác már régóta, de félek h a csókot elfogom rontani és kitudja milyen véleménye lesz rólam =/ De azon is sokszor gondolkoztam h meddig várjak még az 1. igazi csókra ? =/ ha mindig csak lerázom őket, soha nem lesz 1 pasim se többet =/

15/L

2009. máj. 24. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne félj tőle.Jönni fog magától.Énis paráztam,és akkor már ment:) De ne msn-en jöjjetek össze.Élőbe is kérdezze meg hogy járnátok-e:)sok sikert;)
2009. máj. 24. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha egy olyan "csókolózós helyzetbe" kerültök, nyugodtan mond meg neki, hogy még nem csókolóztál. Egyébként senki sem úgy születik, hogy tökéletes csókolózásban. Ez is olyan dolog, amit bizony tanulni kell. és mindenki máshogy szereti. Van aki nyelvesen, van aki nyelv nélkül, nyálasan, stb.

Szóval no para. Mond csak el neki nyugodtan, hogy mit érzel, és ajánljad fel neki, hogy "tanítson".

2009. máj. 24. 16:26
 3/7 A kérdező kommentje:

=) Kösszíí a gyors választ.

Jó lenne ha nem félnék =/

1ébként 1 busszal járunk haza, szal sokszor találkozunk, de élőbe szinte még nem is beszéltünk, gondolom ős is kicsit félős :D

Bnőim is mondják h ne féljek, idézem :

"azt nem lehet gyakorolni meg semmi

csak igy na mint ahogy sokat tudsz beszélni

azis csak igy jön és jó meg minden"

Hát remélem igaza van =)

2009. máj. 24. 16:29
 4/7 A kérdező kommentje:

16:26

Elmondanám neki, csak parázok h elmondja másnak is, pl: a legjobb hawerjának, sok a közös ismerősünk. Szal én elmondanám neki szívesen, csak nem merem = /

2009. máj. 24. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Jajj hát azt nem lehet elrontani! Nincsen semmi félnivalód. Meg ha a fiú csókolózott már akkor csak kb utánzod azt amit ő csinál, de szerintem ha van érzelmi alapja is a csóknak, akkor az első pillanattól kezdve élvezni fogod és nem arra fogsz gondolni, hogy jól csinálod e vagy nem.
2009. máj. 24. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne félj, az önbizalom fontos! Én is 15 vok, és 3 hete volt az első csók:D Nagyon jó volt:D Nem kell aggódni hogy elrontot! JÓ LESZEL! sok sikert:D
2009. máj. 25. 19:41
 7/7 A kérdező kommentje:

ÚÚúúh kösszíí Nektek =)

Remélem minden jó lesz :P

2009. máj. 26. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!