Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után lehet minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után lehet minden ugyanolyan?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, csak érdekel:) Kort, nemet is légyszi!
2012. jan. 9. 00:51
1 2
 11/18 *Tündérke* ***** válasza:
Persze ez igaz, hogy mondjuk 1 év után már nem lesz semmi ugyanolyan, de mondjuk ha csak egy hónapot voltak külön és nem történt megcsalás, vagy más olyan súlyos dolog ami egy normális párnál megbocsáthatatlan, akkor szerintem simán lehet ugyanolyan mint volt...
2012. jan. 9. 00:58
 12/18 anonim ***** válasza:

kb annyira tudom ezt értelmezni, mint a "Mi a külyönbség egy kacsa között?" kérdést mármint mihez képest ugyanolyan?

Így van lehet ugyanolyan jó és ugyanolyan rossz is.

2012. jan. 9. 00:59
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is hasonlóan gondolom... igazából, én egyfajta erőlködésnek tartom arra irányulóan, hogy egy agonizálást tovább nyújtson az ember.
2012. jan. 9. 00:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát ez azért egy elég sokrétű kérdés =) Befolyásolja, hogy mennyi ideig volt együtt a 2 fél, miért mentek szét, hány évesek voltak akkor, mennyi idő után akarnak újra összejönni...stb

Ha mondjuk aránylag fiatalok voltak, és x év múlva kerülnek újra egymás útjába, és akkor már nem akadály az az indok, ami miatt szétmentek, akkor lehetséges, hogy nem ugyanolyan (hiszen valamiért szétmentek), de működőképes kapcsolat alakulhasson ki.

Ha mondjuk minden nagyjából jól ment, csak az egyik fél ballépést követett el egy szakítással, akkor nehezen tartom elképzelhetőnek, hisz a másikban nagy eséllyel ott lesz a tüske, ami megmérgezi a kapcsolatot, még ha meg is próbál megbocsátani.

2012. jan. 9. 01:00
 15/18 anonim ***** válasza:
*megcsalással-t akartam írni, nem szakítással-t, bocsánat.
2012. jan. 9. 01:01
 16/18 anonim ***** válasza:
na,várj,most te konkrétan azt kérdezted,hogy lehet-e minden ugyanolyan
2012. jan. 9. 01:01
 17/18 anonim ***** válasza:
azaz úgy tenni,mintha mi sem történt volna.ez a két dolog nem ugyanaz
2012. jan. 9. 01:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Egy pár okkal megy szét. Ha összejönnek megint, akkor előbb vagy utóbb a régi okok megint előjönnek. Szóval ugyan ott folytatják, ahol abbahagyták: vagy megint szétmennek, vagy megpróbálják megoldani az alapproblémát.

Másrészt. A külön töltött időnek nyoma marad.

2012. jan. 9. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!