Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csók? Szerintetek gáz? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók? Szerintetek gáz? (lent)

Figyelt kérdés

Leiírhatnátok személyes élményeiteket :)

Tudom sokan feltették már ezt a kérdést de én mégis felteszem!LAssan 15/l leszek és soha nem volt egy barátom sem jelentkezők akadtak de és soha nem tudtam volna rájuk nézni úgy.. :D szóval ha segítenétek a csókban akkor háláslennék :) Lehet Privát üzibe is ) (egyépként ezt azért kérdeztem mert most van valaki aki érdekel és akit én is érdeklek)

2012. jan. 8. 23:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Igen gáz, a házid kész van már?
2012. jan. 8. 23:52
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
És jó élményre vagy rosszra vagy kíváncsi? Mert bizony én nem akarlak téged elkedvetleníteni.
2012. jan. 8. 23:52
 3/12 anonim ***** válasza:
24%
Fogtál már péniszt?
2012. jan. 8. 23:53
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
EGYÉPKÉNT ha egy sráccal leülsz nyelvtanozni, és közel hajolsz hozzá, akkor túl leszel rajta.
2012. jan. 8. 23:55
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
A jó csók mindenkinek más. Nekem egy csomóan mondták már, hogy fantasztikusan csókolok, ugyanakkor volt olyan pasim is, aki szerint "fura" volt ahogy csinálom. Próbálj a fiúhoz alkalmazkodni, a tempójához, a technikájához.
2012. jan. 8. 23:56
 6/12 anonim válasza:
64%

Kedves Kérdező! Először is hagyd figyelmen kívül a szellemileg súlyosan hátrányos helyzetűekhez méltó válaszokat. Másodszor a legjobb tanács szerintem amit adni lehet, hogy csináld úgy, ahogy akkor épp az ösztönöd súgja, csak érzésből. Ez nem egy könyvből tanulható dolog.

(U.I.: a helyesírásos megjegyzésnek van alapja, nem árt ha próbálsz kicsit adni magadra.)

2012. jan. 8. 23:59
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

mekkora nagy baromság ez úristen!!!

egy csók nem a technikáról szól hanem arról hogy azzal csinálod akivel akarod és fordítva ő is. büdös ösztönlények.. hasonlítgatják az emberek csókjait... jaj ki hogy csókol... úristen.. legalja! a legnagyobb prolik szarrágásainak egyike.. igen.. ők azok akik kb csak a baszásról tudnak beszélgetni :D

2012. jan. 9. 00:00
 8/12 anonim ***** válasza:
#8: nagyon helyén volt a mondandód, bár a közlési módon lehetne még csiszolni:)
2012. jan. 9. 00:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát én se tudtam volna elképzelni a csókot az elsőig, ő már addigra csókolózott párszor. Úgy volt hogy kértem tőle egy szájra puszit de félre értette lehet és telibe nyelvessel kezdett, mivel nem erre számítottam elsőnek kb kerestem hogy most mi hol nyelv, ez it mi? most mit cisnál? próbáltam felvenni a tempót és még a fogunk is összekoccant. Szóval bénáztam na, de aztán másodjára mikor már számítottam rá jobb lett, és azóta javult sokat. Hidd el nehéz leírni ezt, én se hittem el hogy ennyire megfogalmazhatatlan, majd az úgy jönni fog hidd el.
2012. jan. 9. 00:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Félreértetted. Én sem szoktam normál körülmények között arról beszélni, hogy ki hogy csókol, de itt most ezzel (is) kapcsolatban volt a kérdés. És azért az nem kellemes, ha valaki szinte meg akar ölni a nyelvével, vagy eláztatja az egész arcod, vagy véresre harapdálja a szádat.
2012. jan. 9. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!