Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm lenne a főnököm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm lenne a főnököm? Elvállaljam a munkát?

Figyelt kérdés

20 éves egyetemeista fiú vagyok és van egy nálam egy évvel idősebb barátnőm. Az egyetemet most kezdtem de következő félévben passzív féléven vagyok és ezért dolgoznom kell, egészen szeptemberig.

A barátnőm apja ajánlotta hogy dolgozzak a boltjában. Én okét mondtam csak nem közölte apuci, hogy ebben az évben évben a lánya lesz a boltban az üzletvezető, vagy hogyan is megy ez. Lényeg hogy apu nem fog bejárni, pontosabban x másik helyen is van dolga és addig nekem a barátnőm adja a feladatokat + fogadja a vevőket. Nekem a munkám az lenne hogy a raktárban pakoljak, árut futárkodjak ilyesmik. Kicsit hülyén érzem magam, hogy a barátnőm lesz tulajdonképpen a főnököm, nem tudom, jót tenne ez a kapcsolatunknak, ráadásul ideges vagyok ha valaki dirigál nekem, hát még ha a barátnőm. Pedig ő nagyon szeret, csak eddig még nem volt ugye olyan helyzet hogy engedtem neki.

Ti mit tennétek a helyemben? Ha visszamondom, akkor még kitalálják h beijedtem. Ráadásul, többet fizetne mint egy átlag diákmunka cég.

2012. jan. 8. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem látom a problémát.
2012. jan. 8. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Dugd meg a főnöködet, csak a barátnőd meg ne tudja!
2012. jan. 8. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
vállald el. és mondj fel, ha szakítotok a lánnyal. ennyi
2012. jan. 8. 21:43
 4/8 A kérdező kommentje:
azt mondjátok tehát, hogy teljesen hétköznapi eset lenne? nem menne rá a kapcsolatunk, vagy egymás idegei?
2012. jan. 8. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
munka és magánélet ne fonódjon össze...
2012. jan. 8. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Óó, én még egy kicsit élvezném is, ha a barátnőm lenne a főnököm! :) Az azért viszont jobban zavarna ha idősebb lenne nálam. De egy szó mint száz, sztem vállald be, és ne legyél annyira önfelyű, tanulj meg engedni (/engedelmeskedni) is néha. :)

22/F

2012. jan. 9. 00:06
 7/8 anonim ***** válasza:
*önfejű
2012. jan. 9. 00:06
 8/8 anonim válasza:
Némi intelligenciával lehet kezelni a dolgot. S minél előbb szokj hozzá, hogy valaki dirigál neked. Nem tudom mit csináltál az elmúlt 20 évben, hogy ezt nem tanultad meg
2012. jan. 9. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!