Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm lenne a főnököm? Elvállaljam a munkát?
20 éves egyetemeista fiú vagyok és van egy nálam egy évvel idősebb barátnőm. Az egyetemet most kezdtem de következő félévben passzív féléven vagyok és ezért dolgoznom kell, egészen szeptemberig.
A barátnőm apja ajánlotta hogy dolgozzak a boltjában. Én okét mondtam csak nem közölte apuci, hogy ebben az évben évben a lánya lesz a boltban az üzletvezető, vagy hogyan is megy ez. Lényeg hogy apu nem fog bejárni, pontosabban x másik helyen is van dolga és addig nekem a barátnőm adja a feladatokat + fogadja a vevőket. Nekem a munkám az lenne hogy a raktárban pakoljak, árut futárkodjak ilyesmik. Kicsit hülyén érzem magam, hogy a barátnőm lesz tulajdonképpen a főnököm, nem tudom, jót tenne ez a kapcsolatunknak, ráadásul ideges vagyok ha valaki dirigál nekem, hát még ha a barátnőm. Pedig ő nagyon szeret, csak eddig még nem volt ugye olyan helyzet hogy engedtem neki.
Ti mit tennétek a helyemben? Ha visszamondom, akkor még kitalálják h beijedtem. Ráadásul, többet fizetne mint egy átlag diákmunka cég.
Óó, én még egy kicsit élvezném is, ha a barátnőm lenne a főnököm! :) Az azért viszont jobban zavarna ha idősebb lenne nálam. De egy szó mint száz, sztem vállald be, és ne legyél annyira önfelyű, tanulj meg engedni (/engedelmeskedni) is néha. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!