Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, én tehetek róla?
Szerintem dobd.
Ha gyereket szülsz neki, majd csak akkor fog meglátogatni, ha végig vitte a pályát? -.-
Keress egy férfit ...
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a fiú is 18 körüli, akkor még pár évig lehet, hogy Őt ez le fogja foglalni. Nem fog változni, vagy csak nagyon kis eséllyel. Az meg, hogy Rád haragszanak szintén elég gyerekes.
Jó szándékból mondom,szerintem keress egy érettebbet, akit nem csak a cybercsajok érdekelnek.
26 eves vagyok, a parom 30 es van egy 16 honapos kislanyunk.
Apuci is allandoan wowozik, neha engem is nagyon zavar, DE!!! nekem is vannak dolgaim, amik ot zavarjak. Par eve, meg a kapcsolatunk elejen ravett, hogy probaljam ki, es kepzeld jatek kozben raebredtem arra, hogy miert szeret annyira a gep elott ulni. Kerd meg, hogy csinaljon neked is egy karaktert, amivel te jatszol, hatha te is kicsit megertobb leszel vele, ha kiprobalod.
Én a helyedben nem szakítanék egy játék miatt, inkább csak veszekednék vagy oda tenném magam ,,h waz sz*pd le a gépet
itt fogsz ülni egész nap?" lehet megsértődik de rá kéne jönni az összes ilyen kockának h elmegy az életük x része a szarságokkal. én soha sem értettem miért jó egész nap játszani lefagy kikapcsol kezdhetem előröl felidegesíteném magam és szét ütném a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!