Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek a pasim haverjával?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a pasim haverjával?

Figyelt kérdés
Már másfél éve járunk a barátommal, és nagyon jól megvagyunk. Csak egy picike gond van: az egyik haverja. (nevezzünk őt G-nek!) G-vel kb. fél éve ismerjük egymást, és már az elejétől forr köztünk a levegő. A pasim féltékeny is egy kicsit rá. Egy ideig úgy volt, hogy nincs neki rá oka. Viszont tegnap G-vel voltam bulizni. De nagyon nem éreztük jól magunkat, ezért egyszercsak úgy döntöttünk, hogy elmegyünk hozzá, mert már hajnal volt, és nekem még nagyon sokára volt buszom, ő meg úgy is közel lakott. Mikor nála voltunk, egy ideig csak ültünk egymás mellett, beszélgettünk, aztán egyszer csak már csókolóztunk és egy perc múlva már azon kaptam magam, hogy ágyba bújtam vele. Akkor úgy éreztem, hogy nincs semmi gáz, de mostanra már nagyon megbántam. Már hetek óta érzem, hogy kicsit szeretem G-t és róla is tudom, hogy kicsit sem közömbös felém. Reggel már baráti puszival váltunk el, de akkor is együtt voltunk ,és megcsaltam vele azt a fiút, akinek a felesége akarok lenni. Mit csináljak?? Úgy érzem, mind a kettő fiú kell, de igazán csak az egyiket szeretem.
2009. máj. 24. 14:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ha elmentél vele kettesben bulizni (a barátod nélkül), akkor már érezted, hogy akarsz tőle valamit.

Mindenesetre szerintem ezt muszáj lesz elmondanod a barátodnak, mert előbb-utóbb úgyis megtudná, és az rosszabb, ha a haverjától tudja meg. Lehethogy ezmiatt szét fogtok válni, de még mindig jobb, mint egész életedben gyötörjön a bűntudat.

2009. máj. 24. 14:34
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Miért ekkora ribanc minden nő? Istenem.. kívánom, hogy éld át, amit a barátod fog átélni, amikor megtudja, hogy megcsaltad. Pontozzatok le :DD

szánalom..

2009. máj. 24. 14:42
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettő nem kellhet .Viszont leírtad, hogy igazán csak az egyiket szereted.Melyik az?
2009. máj. 24. 14:44
 4/16 anonim ***** válasza:
16%
14:42-Ribanc a jó édes.... aki szívességből hozott a világra oké?? Remélem ezt a véleményedet megosztottad anyukáddal is. És remélem jól szájon vágott. Kedves kérdező. Sajnállak, rohadt egy helyzetbe kerültél.Melyik az amelyiket igazán szereted?
2009. máj. 24. 14:45
 5/16 anonim ***** válasza:
96%

Nem értem, hogy hogy lehet megcsalni 1 embert, akit szeretsz, ráadásul a felesége akarsz lenni.

Nekem pedig te ne oszd itt az észt, köszi. :)

2009. máj. 24. 14:53
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg jó nagy ribanc vagy...szar helyzetbe kerültél és csakis magadnak köszönheted! Ha egy kicsit is szereted, vagy szeretted és tiszteled, akkor mondd el neki és imádkozz, hogy bocsásson meg!
2009. máj. 24. 14:56
 7/16 anonim ***** válasza:
96%

Egyetértek az utolsó hozzászólóval.. Am. a ribancot csak azokra a nőkre értettem, akik megcsalják a párjukat. Sajnos belőlük van a több.

Hibát követtél el, vállald fel amit tettél, és élj azzal a tudattal, hogy összetörted a barátod szívét, aki valószínűleg, ennyi idő után tiszta szívéből szeret. Mind1 nem ismerlek, nem akartalak megsérteni, csak már nagyon rossz ezt olvasni, hogy mindenki megcsal mindenkit. csáo

- Alex

2009. máj. 24. 15:01
 8/16 anonim ***** válasza:
96%

Hát ezt nem hiszemel én soha nem csalnám meg azt a lányt akit szeretek! Nem tudom divat ezmár ? Meg húz 2 emeber amék jobban csinálja azzal leszek :S

Mondd el neki és ha szerencsédvan nem lessz nagy gond.

Az ilyen lányokat anniyra utálom hogy nem igaz :@

2009. máj. 24. 15:16
 9/16 anonim ***** válasza:
69%

Nem csal meg mindenki mindenkit, és az is nagy túlzás, hogy minden nő ribanc lenne.

Én nem csalok meg senkit, mivelhogy nincs kit megcsalni, de ha lenne, akkor sem csalnám meg, még abban az esetben sem, ha nem működne már a kapcsolatunk.

amúgy meg sokkal több az az eset, amikor a srác csalja meg a lányt. bizony ám!

2009. máj. 24. 15:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti vagyok.

Tudom és azok a "pasik" is szélgyeljék magukat..

Akkor úgy írom utálom az Ilyen embereket

2009. máj. 24. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!