Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen csajok jönnek be? Ki az aki után úgy "megfordultok"?
Kissé nőiesebb öltözködés (szoknyák, magassarkúk, pasztell színek), sportosabb, vagy ribancosabb? Mi az, amiben igazán vonzónak találtok egy csajt, és úgy "megfordultok utána".
És akiknek a romantikusabb, nőiesebb csajok jönnek be, azok is megfordulnak a ribik után?:S
Normális válaszokat légyszi!:)
L/16
12:38-asnál válaszolónál a pont.
Aki szép az akármilyen cuccban szép.
Te kedves lány vagy, biztos jól jár az a fiú, aki a párod lesz. :)
Öltözz úgy, ahogy neked jó. :)
Én sem forgolódom, csak haverokkal, amúgy elég csendes meg félénk fiú vagyok, ha tetszik egy lány sokszor nagyon nem is merek felé nézni. :D
22/F
12:44: Nálam több.
Viszont az utcán én is inkább a ribik után fordulok meg. Vagy ha egy csajnak nagyon helye arca van akkor azon meredek le. Utóbbi esetben lényegtelen milyen öltözékben van. Egy hosszú szőke haj helyes arcal sokkal durvább kombó nálam mint akármilyen cicanadrág vagy ribancrendszám.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!