Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megismertem az igazit a lelki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem az igazit a lelki társat, a tökéletes nőt számomra, és ő is így érez felém! De egy bökkenő van 160 kilométer áll közénk, mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
teljesen véletlenül akadtunk össze, 1. levelemet úgy is írtam hogy a távolság miatt nem alakulhat semmi, aztán olyan dolgokról beszéltünk és annyi közös van bennünk hogy leírni se tudnám, de arra jutottunk nem lehet több barátságnál. én 23f ő 17n (nem a korkülönbség érdekel) hanem hogy mit lépjek? tanácsok? volt-e már valaki hasonló helyzetben.
2012. jan. 8. 00:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egy kis plusz infó. még csak 11.be jár de már tudja ha érettségizik Pesten fog tanulni koleszban, ami nekem "közel" van. Hagyjam ülni a dolgot és majd keressem fel 2 év múlva? vagy addig néha néha írogassak, vagy próbálkozzak már most és ha összejön 2 év múlva még jobb lesz?
2012. jan. 14. 01:20
 12/14 anonim ***** válasza:
nehogy írjál neki, majd ha feljön akkor összejöttök...én írtam, de abból az lett, hogy a végére csak barátként tekintett rám.
2012. jan. 14. 01:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Sok az a 2 év addig még sok minden változhat. Plusz nem biztos hogy Pestre fog kerülni!! (mai oktatás politikának köszönhetően...)
2012. febr. 13. 16:19
 14/14 anonim válasza:
Hasonlobhelyzetben vagyok.Tobb mint 200kmre lakik tolem a szerelmem..3honapja ismerem de most hozzuk ossze az elso talit..NE ERDEKELJEN MASOK VELEMENYE.Ez az egyetlen egy kapcsolatfajta hol senkire sem szamithatsz rajtad es baratnodon kivul.Ez a ket ev.. koztunk is igy van.Ket ev mulva kikoltozom..ott fogok tanulni.A lenyeg h irj neki...talalkozzatok bar egy honapban egyszer..ES SEMMI NEGATIV NE ERDEKELJEN!!! HA O AZ IGAZI NE ENGEDD EL SEMMI KIFOGAS VEGETT..MERT NEHEZ!?-.-"akkor valaszd a konnyebb utat..az meg tul konnyu!ezert vagy ember..persze,hogy semmi sem jo..de hidd el jobb tavol lenni es igazan szeretni mint kozel es ot masikkal kavarni ;)
2014. aug. 15. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!