Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánytól "nagyon aranyos vagy", az barátzóna?
Figyelt kérdés
vagy nem feltétlenül?2012. jan. 7. 23:42
11/19 BlackSword válasza:
Jaja... A barátok aranyosak... A férfiak vonzóak, és sármosak...
12/19 A kérdező kommentje:
"nagyon aranyos vagy" az eléggé témavizuális válasz, szóval ha nem ezt mondta volna, akkor mit? ami viszont pozitív?
mert gyakorlatilag egy kérdésre válaszolt, és ezt mondta utána .. (lényegtelen kérdés volt, csak hogy leszólítsam)
2012. jan. 8. 10:05
13/19 Sally06 válasza:
én is mondtam már fiú barátomnak,hogy köszönöm nagyon aranyos vagy. Mégsem nézek rá olyan szemmel. Ezt úgy értem sosem lenne köztünk semmi. Abszolút nem tetszik a srác. Ezzel nem szeretném elvenni a kedvedet. Mert látni kellene ahhoz a szituációt. Pl: Mire mondta ezt?
14/19 anonim válasza:
Ha a külsődet dicséri, akkor valszeg lehet esélyed nála. Ha aranyosnak nevez, akkor szinte kizárt.
15/19 anonim válasza:
nem feltétlen baráti...lehet ez vagy az...ha tetszel neki is lehetsz nagyon aranyos....ha nem tetszel neki,de nem akar megbántani,akkor is lehetsz nagyon aranyos...sok mindentől függ...nem általánosítanék.:!!!!!!!!!!!!
16/19 anonim válasza:
nálam kifejezetten az, hogy bejössz.
17/19 anonim válasza:
tapasztalat szerint az a halálzóna
18/19 anonim válasza:
Szerintem szituációtól is függ, de igen elég valószínű, hogy barátzóna.
19/19 anonim válasza:
hát nem tudom...
Én mondtam már fiúnak hogy ez "aranyos tőled/vagy" vagyis kedves volt velem :) valami olyat mondott ami meghatott mint hogy szép vagyok XD persze csak 1mp hittem el XD
És tetszett a fiú szóval nem mindig elutasítás...
De ha jellemedre mondta, mint hogy alapjáraton egy aranyos fiú vagy akkor valószínűleg bukta XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!