Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan fiú+ tapasztalatlan lány?
Tetszik egy fiú, akiről úgy tudom hogy elég tapasztalatlan. Én is az vagyok, soha nem volt még barátom. Inkább felejtsem el és ne is próbálkozzak küzdeni érte? Félek, hogy még ha sikerülne is hogy viszonozza az érzéseimet, akkor sem működne köztünk semmi, mert egyikünk se tud valami sokat a párkapcsolatokról. Talán ő picit többet, nem kérdeztem, csak mástól tudok néhány dolgot, mert titkolom h tetszik nekem.
Nem tudom, milyen az h járni valakivel, pedig 19 vagyok már. Ez a kérdés inkább feltételes, mert nem valószínű hogy járna velem, de HA mégis megtörténne, kíváncsi vagyok, egyáltalán működhetne-e.
Utolsó : kérlek kímélj meg ettől a számonkérő bunkó hangnemből, mert igencsak buta ember lehetsz, ha még annyit sem tudsz, hogy az ember nem maga választja meg többek között azt, hogy ki iránt érezzen valamit.. :') Elhiheted hogy nem az én döntésem volt a saját nyakamba hozni ezt a problémát, hogy ő is tapasztalatlan, ráadásul a baráti körből való, és nem tkeintettem én se fiúként rá egy ideig... Szóval inkább osszad máshol az észt, de ne ócsárolj idegeneket, tanácsot kérni jöttem ide, és nem valakinek a becsmérlését olvasgatni, aki nem is ismer. Egyébként meg el vagy tévedve, ha azt hiszed hogy minden lánynak kötelező lenne ugyanazt a fajta fiút/férfit keresni... így színes a világ, ha neked ez nem tetszik az már nem az én gondom:'D
Minden másnak pedig nagyon köszönöm a válaszokat, kicsit dobott a lelkesedésemen, egy ideig még biztosan nem fogom feladni, és hát max. lesz ami lesz:) Ment a felpontozás is, kivéve az utolsónak :'D
:S
sajnálom..de remélem tényleg nem búsulsz azért,sok fiú van még a világon !! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!