Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén: a szívére, vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén: a szívére, vagy az eszére hallgasson az ember?

Figyelt kérdés

Ha a párkapcsolatban ilyen jellegű problémák közül valami áll fenn:

-nagy korkülönbség (mondjuk tinik esetében 4 évnél, idősebbek esetében 8 évnél több)

-a másik fél foglalt/családos

-nagy távolság (a következő 3-4 évben csak évi két-háromszor 2-3 hétre tudtok találkozni)

2012. jan. 7. 14:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó,szerintem ez nem igaz..

Van,akiről azt hiszik,nem tud megváltozni..Apukámról is ezt hitték (gondolom),nagy nőcsábász volt,de jött anyu,és tényleg,rokonok is azt mondták,fülig szerelmes lett..hallottam sztorikat.

És mindenki óva intette anyukámat eleinte,szerintem vigyázott is,de nem hagyta ott aput.:)

Több,mint 2 évtizede jóban-rosszban együtt vannak!

Remélem így is marad.:)

2012. jan. 7. 16:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Szóval,anyukám inkább a szívére hallgatott szerintem..esze nem biztos,hogy pont azt mondta,hogy maradjon vele
2012. jan. 7. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!