Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehetném magam túl egy 3 és fél éves kapcsolaton?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.Volt egy fiú,akivel 3 és fél évig együtt voltam.3 évig együtt is laktunk.De tavaly június 2-án szakítottunk.Szakításunk után abban maradtunk,hogy barátok maradunk és beszélgetünk,meghallgatjuk egymást.Most teljesen más lett.Lett új barátnője,ami engem nagyon bánt,mert még mindig szeretem.Nagyon jól tudom,hogy újra már nem lehetek vele,de szeretném mihamarabb elfelejteni.Hogy tudnám magam túltenni?Annak sincs értelme,ha belemenekülök egy másik kapcsolatba.A válaszokat előre is köszönöm.2009. máj. 23. 14:32
1/6 anonim válasza:
szia!
nem könnyű dolog az ilyen, és nem akarok olyan üres frázisokkal dobálózni, hogy ne gondolj rá, ne foglalkozz vele, meg majd az idő....
Találj valami elfoglaltságot magadnak amivel jól érzed magad, menj közösségbe, koncertre, barátnőkkel... tanulj nyelveket, szóval csinálj valamit, ami elvonja a figyelmedet. Aztán majd az idő....
Mégiscsak a szokásos szöveget írtam... dehát rajtam is ez segített, pedig rohadtul fájt.... néha még mindig gondolok rá, pedig már évek teltek el, és már egyre kevésbé fáj.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.Nos,elég nehéz nem gondolni rá,ugyanis minden szempontból ő volt az első.Sok mindent csináltunk együtt és egyik pillanatról a másikra nem tudom elfelejteni.Megpróbálkozom.Köszi.
2009. máj. 23. 14:50
3/6 anonim válasza:
nekem hasonló a helyzetem. 3 évig szerettem egy fiút. és ez ighazi szerelem volt érzem. tiszta szívemből szerettem sokat sírtam, mert mindig más lányokkal jött össze. jóba lettünk, é az érzés egyre cak erősödött. míg nem elkezdtünk kavarni. nagyon behülyített a srác de nem vettem észre. a te eseted talán rosszabb meg 3 év együtt is laktatok és szép emlékek. gondolom felnöttek vagyotk, míg én 14 éves. nehezen de kiszeretttem belőle. elösször csak a kiábrándulás aztán kevesebbet gondoltam rá. és ez nem hülyeség az idő tényleg segít. meg az is ha pl nem kérdezel a srácróél/ férfiról. még most is sokat gondolok rá, de már nem fáj:) remélem hamar túlleszel rajta
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.Amikor összejöttünk,csupán 18 évesek voltunk és egyikünk se élte ki magát akkor még.Sok minden történt.Csak mikor egy két családos anyukával találkozott,miközben nekem azt mondta,hogy állásinterjúra megy,és én kajával vártam haza,miközben nagyon jól tudtam,hogy nem ott van...Hiba volt.Mindenesetre köszönöm a válaszodat.Én most 22 éves vagyok.És még mindig fáj,hogy nem az enyém.
2009. máj. 23. 18:29
5/6 anonim válasza:
:( jajj hát figyelj hidd leh túl leszel rajta nekem se volt 1 2 hét több hónapés még most is gondolok rá. természetesen a tiéd rosszabb:S főleg h úgy lett vége h megcsalt nem azért mert már nem volt jó:S én drukkolok neked:)
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
2009. máj. 25. 06:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!