Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szoktatok erőnléti felmérést tartani a (leendő) pasitoknál?
Ha igen, hogy? Mondjuk nyomjon le x db fekvőtámaszt?
Első randin már rögtön teljesíteni kell vagy csak később?
úgy mégis hogy gondoltad ezt? a kávézóban, utcán nyomat veled 30mp alatt 20 fekvőt különben nem folytatódik a randi?
vagy méri hány perc alatt futod körbe a tömböt?
XD LOL
Akk jó, megnyugodtam :)
Most lesz randim aztán kicsit féltem nehogy a csaj ilyeneket (is) nézzen :$
első randin még nem, de:
Én szoktam :P
pl. lift helyett lépcsőmászásra invitálom és figyelem, h milyen a kondija, ha 3 forduló után zihál hm... nah, az nem jó
vagy tudom pl. egy ajtóról, h nehéz kinyitni, akkor előreterelem, h nyissa ki, ha csak másodszorra sikerül, az is bibis
De persze egyik sem kizáró ok a folytatáshoz, csak kevésbé fogom őt férfinak nézni
19/L
de ha kemény fából van az ajtó, akkor hogy? na meg, olyat is szoktam csinálni, h ki kell bontania az erősen becsavart befőttesüveget, de nálam ez azért ilyen kemény, mert van összehasonlítási alapom, mivel bátyám van, és a pasi legyen jobb mint a tesóm.
19/L
Viszek feszítővasat vagy baltát ;) :D
Befőttesüvegnél meg ha 1 pillanatra nem nézel oda késsel picit megfeszgetem a tetejét :D
mit gondolsz? levenném rólad a csábító tekintetem? azt már nem!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!