Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szivassam meg a volt barátomat?
Figyelt kérdés
A volt barátomnak csak a szexre kellettem, ő ezt nem jelentette ki hanem magamtól jöttem rá, mégpedig úgy h egy hét után már elvitt magához, az első nap nála még nem történt semmi olyan, de a második nap nála már mondta h nagyon akar, és hogy szabad e, de én mondtam neki h nem, és kérdezte h ha szeret és én is szeretem akk miért nem? és mondtam h mert még korainak tartom és h min. egy hónap után, és azt mondta h megérti és h nem fog ezért szakítani velem, nem is szakított velem, még pár napig találkoztunk akk kb 2 napig nem mondta h akar, de utána megint mondta, és mondtam neki h egy hónap, és mondta h tudom, majd 3 napig nem találkoztunk és fészen szakított velem, azt mondta h már nem szeret, én ekkor már tudtam h csak arra kellettem neki, majd a haverom mondta h ő tudta h egy r*hadék de nem mondta el mert úgy se hittem volna neki, és ez igaz is :/ és meg akarom szivatni valahogy, valami olyasmivel amibe benne van a szex, de mégse történik meg a szex, szerintetek??? hogyan tudnám megszivatni??? és egyébként nagyon megérdemli ://2012. jan. 5. 18:29
11/11 anonim válasza:
En szeretelek de nem voltak kolcsonosek az erzelmeim bar igaz meg akartalak hegeszteni nem is erdekelsz ha igy akartad akkor masztizzaltovabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!