Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a lánnyal?
na persze, csak rövid idő után ébredtetek rá. aha...
ha mással hempereg akár szakíthatna is a barátjával.. biztos nagyon szégyenli magát..
Ez a "rövid idő után" nekem is tetszett.
Úhh b@szki nekem ott a pisti. hagyjuk abba meg is feledkeztem róla
Ha a te helyzetedben lennék:
Bedobnám magam, megpróbálnám lefektetni. (Tudom, hogy ez sok embernek nem fog tetszeni, de nagyon kevés férfi csinálná az ellenkezőjét)
Ha a lány barátja lennék:
A lány repülne, az orrod meg törne...
A lány szemszögéből:
Mivel nem vagyok lány, ezért erről nem igazán tudok írni. Viszont ha szeretném a barátomat nem hemperegnék meg smárolnák veled.
De ribanc. Persze te sem vagy sokkal jobb, ha ilyeneket csinálsz egy "foglalt" lánnyal. Szakítson a barátjával, aztán utána lehet ilyeneket.
Arra nem gondolsz, hogy ha összejönne veled, akkor melletted is nyugodtan csinálna ilyeneket mással, ha lenne másik? Tudod mindenkinél van "jobb". Persze ha csak megdugni akarod akkor nem kell ettől tartanod, de akkor is jobb lenne, ha nem a barátja háta mögött csinálnád.
"Többször előfordult már hogy smároltunk, simogattuk egymást, ruhában mozogtunk egymáson, de rövid idő után mindig ráébredünk, hogy neki barátja van ... "
óóóó hát egyáltalán nem ribanc a csaj áhhh dehogyis ...
de azért hempereg veled ... -.-"
Szánalmas ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!