Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb őrültség amire képes voltál valakiért?
vártam(és várok rá)már öt hónapja úgy,hogy egy hónapot voltunk együtt...
és még ki tudja mennyit kell...</3 :(
20L
Éjjel 3-kor öltöztem és mentem habozás nélkül, amikor felhívott, hogy találkozzunk, pedig a legmélyebb álmomból ébredtem.
26 N
Elszöktem, már 3éve együtt voltunk, 22évesen(2000-ben), Bp-re fiú miatt, anyu nagyon megdöbbent.
Jóval később 2006. azért utaztam, hirtelen 5lettől, h együtt legyek az aktuális pasimmal, d.u.3kor és még aznap este vissza, mer másnap 8h vizsgáztam, sikerült..:)
Még abban az évben, 19h felutazni Bp.re egy buli miatt, buli bahnhof-ban volt 3ig aztán a népligetnél arra várni, h mikor indul az első busz vissza..
Unokabátyám 2008 esküvője helyett randira mentem, hangját hallottam, tali a stadionoknál egri volt, ahogy jött felém odaléptem, megcsókoltam, visszacsókolt, Margit szigeten voltunk egész nap, később kb.1hónapjára 300km, h 1hétvégét vele lehessek.
2009.06. első tali rá 3hóra összeköltöztünk, azóta is együtt vagyunk♥.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!