Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írhatnék IWIW-en? Látatlanba írnék. (bővebben lejjebb)
Jó, ha már a legelején világos vagy, és felvállalod, hogy ismerkedni szeretnél, mert ez mindenképpen pozitívum. Ezen túl sztem elég a szokásos: "nem szoktam iwiwen írkálni ismeretleneknek, de te nagyon szimpatikus vagy, stb.,st., szívesen megismerkednék veled". Ne legyél túl kreatív, mert az kicsit ijesztő, olyan, mintha erre szakosodtál volna. :D
Nekem többen írnak már ismerkedés céljából iwiwen (elküldtem mindet :D), volt egy olyan srác, aki azzal kezdett, hogy "Nincs-e véletlenül közös rokonunk?". Visszaírtam, hogy tudtommal nincs, erre ő azt válaszolta, hogy akkor csináljunk. :S Poénosnak poénos, de ilyen gyerekkel nem sokan álnlnának szóba sztem.
Ha jót akarsz írni, vhogy óvatosan fényesítsd magad, és írd le, a lánynak miért jó, ha megismerkedik veled. Plusz legyenek fenn vonzó képek rólad, az sokat nyom a latba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!