Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit írhatnék IWIW-en? Látatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írhatnék IWIW-en? Látatlanba írnék. (bővebben lejjebb)

Figyelt kérdés
Őszinte leszek. Még sose írtam IWIW egy csajra sem. Nem az esetem az ilyen ismerkedés, de mostanság nagyon felkapott. Kipróbálnám. De egyszerűen nincs ötletem, hogy mit írhatnék. Valami frappánst, valami olyat szeretnék ami nem sablon de mégis jó. Előre is köszönöm.
2009. máj. 22. 22:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Jó, ha már a legelején világos vagy, és felvállalod, hogy ismerkedni szeretnél, mert ez mindenképpen pozitívum. Ezen túl sztem elég a szokásos: "nem szoktam iwiwen írkálni ismeretleneknek, de te nagyon szimpatikus vagy, stb.,st., szívesen megismerkednék veled". Ne legyél túl kreatív, mert az kicsit ijesztő, olyan, mintha erre szakosodtál volna. :D

Nekem többen írnak már ismerkedés céljából iwiwen (elküldtem mindet :D), volt egy olyan srác, aki azzal kezdett, hogy "Nincs-e véletlenül közös rokonunk?". Visszaírtam, hogy tudtommal nincs, erre ő azt válaszolta, hogy akkor csináljunk. :S Poénosnak poénos, de ilyen gyerekkel nem sokan álnlnának szóba sztem.

Ha jót akarsz írni, vhogy óvatosan fényesítsd magad, és írd le, a lánynak miért jó, ha megismerkedik veled. Plusz legyenek fenn vonzó képek rólad, az sokat nyom a latba.

2009. máj. 22. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!