Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érezzem jól magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érezzem jól magam olyan emberrel kettesben, akihez már nem kötnek érzelmek?

Figyelt kérdés
Nem valami fényes a házasságom, már nem szeretem a párom, de nem érti meg, hiába beszélünk erről. Állandóan kitalálja hogy együtt töltsünk kettesben hétvégéket itt meg ott, de ez nekem hatalmas teher. Azt hiszi ettől újra jobb lesz minden köztünk.
2009. máj. 22. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úg tűnik, nálad már végleg bezárul a kapu és nem akarod őt visszafogadni a szívedbe. Te a nő vagy a kapcsolatban vagy a férfi? Pedig előbb-utóbb kénytelen lesz beletörődni, és még ő is találkozhat valaki mással aki tudja őt szeretni. nem tudom milyenek a körülményeitek, de akkor ésszerűbb lenne elválni....
2009. máj. 22. 19:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, nem tudunk elválni, most még nem sajnos.
2009. máj. 22. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Akkor költözzetek külön. Ez az egyetlen megoldás, ha együtt maradtok továbbra is akkor kikészülhetsz idegileg, mert mindig az az érzésed lesz, hogy jaj már megint haza kell menni hozzá, már megint beszélgetni kell vele, már megint ott alszok mellette...
2009. máj. 22. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:

gondolom anyagi okok miatt nem tudtok elválni, így akkor a különköltözés sem lehetséges?

Hány évesek vagytok? Annyi egyedülálló nő van, biztos találna magának valakit, így a válás is zökkenőmentesebb lehetne. Valahogy erre kéne őt rávezetni, hogy tutira találna magának valakit, aki viszonozza a szeretetét....

Próbáld meg innen megközelíteni, okosan és ügyesen.

Drukkolok!

2009. máj. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!