Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti kiszednétek a piercingetek végleg csak mert a barátotoknak nem tetszik?

Figyelt kérdés

Nyelv piercingem van és a barátomnak nem igazán tetszett amikor megcsináltattam, sot még most sincs vele szerintem kibékulve.. Sokszor kérte hogy szedjem ki végleg, de nem tettem.. és volt hogy napokig nem beszélt velem ez miatt, pedig megmondtam neki hogy sokat jelent nekem mert régóta szerettem volna 1-et.

Ti kiszednétek miatta? :)

2012. jan. 4. 01:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha szeret, elfogadja a személyiségedet és a stílusodat, amihez hozzátartozik a külső, amire régóta vágytál.
2012. jan. 4. 13:26
 12/14 Dögi ***** válasza:
Helyesbítek. Ha egy nőben/lányban látok piercinget akkor alapból nem jövök össze vele. De ha most akarna rakatni magának akkor nem hagynám hogy elcsúfítsa magát valami ocsmány piercinggel. :P
2012. jan. 4. 14:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem, soha, senki kedvéért.
2012. jan. 7. 23:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem is van piercingem, és barátom megkérdezte hogy minek az oda..Tudtam hogy neki nem tetszik, de konkrétan leszarom mert fél éve vagyunk együtt és megbarátkozott vele, ha nem tette volna, akkor biztos hogy kitártam volna neki az ajtót, mert ha így nem vagyok elég jó neki akkor nem pazarlom az időm

Ha egy nyamvadt piercinget nem tud rajtam elviselni, akkor az olyan srác menjen a francba.

Nekem is van egy a köldökömbe, de felvilágosítottam hogy jön a következő a nyelvembe, mégse borult ki.

Hidd el szeret téged így is ha nem szeded ki:)

2012. márc. 12. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!