Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék egyedül boldog?
Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok. sohasem volt még senkim, és nagyon el vagyok keseredve. DE azt mondják, hogy aki nem tud egyedül boldog lenni, az kapcsolatban sem fog tudni. nos akkor hogyan lehetnék boldog egyedül?2012. jan. 3. 18:28
11/12 anonim válasza:
nem konkrétan te,hanem a legtöbb olyan ezen az oldalon,aki itt rinyál,és mondják neki,hogy tenni kéne valamit.
12/12 anonim válasza:
Először is: ebben a nagyon fiatal korban nem kell kétségbe esni ilyesmi miatt... ma még nincs senkid, de lehet, hogy már két hét múlva a tiéd lesz a nagy Ő (úgy legyen!).
Másodszor: én egyedül vagyok (permanensen), és boldog vagyok. Persze, ez nem volt mindig így... volt idő, amikor ebből az okból kifolyólag nagyon boldogtalan voltam.
Nincs igazán receptem erre a boldogság-dologra. Én azt csináltam, hogy intenzíven belefogtam olyan tevékenységekbe, amiket mindig szívesen csináltam volna, de azt hittem, hogy én nem vagyok rá képes. Nagyon meglepődtem, mert azonnal nagyon jól mentek (sport, idegen nyelven olvasás, és ilyesmik).
Jó természetem van, és jó a megjelenésem is... de van, akinek az van megírva, hogy egyedülálló legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!