Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szóltok az ötletemhez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok az ötletemhez? Egyáltalán legális ez?

Figyelt kérdés

Tudni akarom, h mit gondol rólam az exem. Arra gondoltam, h csinálok egy fals profilt facen és bejelölöm. Ismerkedés céljából természetesen...

Őrült vagyok tudom, de tudnom kell az igazat:):P Mit gondoltok?

2012. jan. 3. 16:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Konklúzió tehát, hogy nem ő volt a megfelelő ehhez. Majd a következő.

Nem lehet mindenkit megváltoztatni (és nem is kell).. lehet most elmentek egymás mellett és két év múlva majd megint egymásba akadtok.

Felejteni pedig piszkos nehéz, ez a világ rendje. (Bár ez nem fog boldogítani.)

2012. jan. 3. 17:45
 22/28 anonim ***** válasza:
Cseppet sem lesz gyanús amikor a volt barátjáról, azaz magadról kezdesz el kérdezősködni. Ekkor lúzert. Ha szakított veled, akkor feltételezheted mit gondol rólad. Le se szarja, hogy élsz!!!
2012. jan. 3. 17:48
 23/28 A kérdező kommentje:
Áhh, nem merek fake facebook-ot csinálni. Csak olyan jó lenne tudni, h mit érez irántam...
2012. jan. 3. 18:18
 24/28 anonim ***** válasza:
küldd el a csaj profilját, én felveszem vele a kapcsolatot és rákérdezek. nah?
2012. jan. 3. 18:21
 25/28 anonim ***** válasza:
Inkább kérj meg valami közös ismerősötöket hogy kérdezze meg..mert hogy így megtudod,majd felis függeszted a profilt elég átlátszó..
2012. jan. 3. 21:19
 26/28 anonim válasza:
Ezzel a kamu profilos dologgal nem árt vigyázni. Két dolog miatt: egyrészt azért, mert könnyen a függője lehetsz, tehát ha ki is bekültök vagy megjavul a kapcsolat közöttetek és felmerül bármi kérdés, azonnal ilyen fiktív személyen keresztül próbálsz majd válaszra lelni. És innen származik a második káros következmény: ha egyszer lebuksz,( márpedig ha a barátnőd téged jól ismer, könnyen rájöhet), akkor az csak egy szánalmas alak benyomását kelted benne és soha nem fog sem megbízni benned, sem úgy tekinteni rád, mint azelőtt.Ne tedd. Inkább dolgozz a saját "profilod" rendbetételén ;)
2012. febr. 1. 23:36
 27/28 anonim válasza:
*keltené
2012. febr. 1. 23:38
 28/28 A kérdező kommentje:
Nem csináltam meg, csak gy pillanatnyi elmezavar volt :P
2012. febr. 2. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!