Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szilvszterkor egyik barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilvszterkor egyik barátnőm volt egy gyerekkel aki minden csajra ráugrott volna. és hát a fiu megujjazta a barátnőmet. Nemsokára találkoznak és a gyerek abba a hitben van hogy összejönek de a barátnőm nem akar tőle semmit. és mit mondjon neki?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 13:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%

Mit mondjon neki?

Mondjuk ezt: "Tudom, hogy kurv@ vagyok, ezért most megyek is, és elázom magam egy latrinába, hogy kevesebb ilyen legyen a világon. Ég veled."

2012. jan. 3. 13:48
 12/21 anonim ***** válasza:
58%
Szép jövő áll előttetek...
2012. jan. 3. 13:51
 13/21 skata válasza:
74%
Te jo isten van a nőkbe olyan hogy büszkeség?????? ez nekem olyan ribancos szindroma mind1 hogy mi meg ki csak jöjjön valaki:))))) sztem üljön le a barátnőd gondolkozni 1 kicsit mert igy igazán nem fog kelleni senkinek sem maximum 1 kefélésre
2012. jan. 3. 13:53
 14/21 anonim ***** válasza:
70%
Egész véletlenül nem veled történt az eset? :D
2012. jan. 3. 13:54
 15/21 anonim ***** válasza:
70%
Nem azér, de k*rvára undorító vagy a barátnőddel együtt.
2012. jan. 3. 13:56
 16/21 anonim ***** válasza:
Jóhogy nem azt tanácsolod legközelebb hívja el vacsorára
2012. jan. 3. 14:14
 17/21 anonim ***** válasza:
36%
miért nem kértek tanácsot a barátnőd szüleitől? Nyilván ők nevelték olyanra amilyen, akkor biztos tudják a helyes választ!
2012. jan. 3. 14:15
 18/21 anonim ***** válasza:

A barátnőd megujjaztatta magát azzal a sráccal és kész. Részegen/józanul tökmindegy. Én is voltam már tocsnirészeg és az ismerőseim is és akár hiszed akár nem, előre meg lehet ismerni azt a fajtát, akit jó pillanatban elkapsz és már jóízűen nyomja a gyomrába/popsijába a dorongot.

Felvállalhatja, hogy ő ilyen és akkor ennyi. Mindenki tudni fogja róla, hogy könnyű eset és 5 sörért cserébe könyékig bárki beletúrhat, de legalább nem játsza meg az eszét.

VAGY titkolja és a pasit állítjátok be gyökérnek, de ettől csak a barátnőd lesz egy kéjelgős műribanc, ami viszont tényleg gáz.

Előbb utóbb ezek kiderülnek, jobb normálisan kezelni. Na ennyit arról, milyenek a 15 évesek, ha tökrészegre isszák magukat és fogalmuk sincs arról, mit is csinálnak.

2012. jan. 3. 14:54
 19/21 anonim ***** válasza:

előző vok:

Nincs azzal gond, ha valaki összejön egy este valakivel, de amíg nem érett annyira, hogy ezt kezelje és ne tudatosan dönjtsön, addig csak egy buta ribanc.

2012. jan. 3. 14:55
 20/21 anonim ***** válasza:
szopás xD
2012. jan. 3. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!