Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi egy több mint 6 órás első tali vége felé arról kezd beszélni, hogy ő már soha nem lesz szerelmes senkibe, meg nem is tud szerelmes lenni, de utána meg küld egy sms-t, hogy jó lenne még találkozni, akkor most mi van?
:O
Meg azzal jött, hogy ha a csaj azt mondaná, hogy újra össze akar jönni vele, akkor ő egyből ugrana, akkor mi a fityfenéért akar még velem találkozni?
Ti elmennétek így egy második talira?
Előre is nagyon köszi a válaszokat!
Kicsit érdekes a srác. Szerintem találkozhatsz nyugodtan vele, de jobb ha nem éled bele magad a dolgokba, csak úgy hogy vagy lesz valami vagy nem és kész.
Két tippem van:
1: Szimpatikus vagy neki és azt reméli hogy veled eltudja felejteni a volt barátnőjét, tehát ad a dolognak egy esélyt.
2: Vagy csak szimplán magányos, szeretethiánya van, az exét szereti, de vele ugye nem lehet együtt.
(sajnos én is ez a kategória vagyok)
Én már azt sem értem, hogy miért kell első randin az exekről beszélgetni... Most randi, vagy töri óra???
Hagyd a fenébe... Azt sem tudja mit akar... Inkább lennél búfelejtő, mint komoly kapcsolat... Ajánld neki a pálinkát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!