Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A story az hogy elsők voltunk egymásnak lefeküdtünk,1hétre rá szakítottam vele mert. Többi alul, mit tegyek?
Figyelt kérdés
mert megijedtem hogy terhes leszek és a szüleimnek is hazudtam úgy tudták nincs senkim, Eltaszítottam magamtól nagyon a srácot pedig nagyon szeretem, nagyon összevesztünk, már lassan 4hónapja külön vagyunk, visszaakarom kapni mert nagyon szeretem és hiányzik, mit tegyek?2012. jan. 2. 21:33
1/8 anonim válasza:
azt miért nem húzott gumit akkor?
értelmetlen a kérdésed.
2/8 A kérdező kommentje:
húzott..de fogamzásgátlót nem szedtem\szedek, ráadásul hazugságban éltem miatta az is betett hazudtam a szüleimnek akik tiltottak tőle .. :/
2012. jan. 2. 21:36
3/8 anonim válasza:
ne légy hülye, valld be neki h az voltál
4/8 A kérdező kommentje:
féltem milesz ha terhes leszek és kiderül, nagyon magamba fordultam és összevesztem vele és most nagyon hiányzik másra rásem tudok nézni csak ő és már azóta volt neki másik lány de nem tartott sokáig neki :| most is több csajt hülyít egyszerre tudom pár-embertől ... lehet hogy nincs már nála esélyem ? végleg vége ?! :S
2012. jan. 2. 21:40
5/8 A kérdező kommentje:
bevalltam már neki de lekoptatott :\ csak haragszik rám ami már nem múlik el úgy látszik :|
2012. jan. 2. 21:42
6/8 anonim válasza:
ha gumival dugsz,akkor nem leszel terhes.
ha szellemi sérült vagy,akkor nem csoda,hogy lekoptatott.
7/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok szellemi sérült , mellesleg mindenki magából indul ki ...
2012. jan. 2. 21:48
8/8 anonim válasza:
pitizz, amíg vissza nem vesz
ha szeret akkor érdekelni fogod, ha nem akkor csak megrontott és kár szeretned:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!