Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan aki szex közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki szex közben rajta kapta a párját mással? Ha igen mit csinált vagy csinálnál az adott pillanatban?

Figyelt kérdés
Oda mész és elvered mind a kettőt?Vagy szépen félre vonulsz amíg abba hagyják vagy egyből aprítasz?Vagy mit csinálnál ilyen helyzetben?
2012. jan. 2. 13:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hm.

Egyszer álmodtam ilyet, akkor valahonnan szereztem egy acélbetétes bakancsot és rájuk ugrottam.

Kétlem, hogy ezt a valóságban is megcsinálnám.

Ilyen szitu csak akkor lehetséges, ha a saját lakásban csalnak meg, máskülönben hogy lenne mindkettőnknek bejárása. Én ezt elég szemét dolognak tartanám, és attól függően, hogy ha az ő lakása, összepakolnám a saját holmimat és miután elküldtem a rohadt életbe esetleg tökön rúgtam, eljövök ; ha az én lakásom, elküldöm a rohadt életbe, tökön rúgom, és még meztelenül kidobom őket, az ablakon utána küldve a maradék cuccát. Valszeg gyilkos kedvemben az se érdekelne ha a negyedikről vágom ki az ablakon mondjuk a laptopját, még ha ezt most nem is tartom jó ötletnek, akkor biztos annak érezném.

Aztán sírnék egy csomót, meg ilyenek.

Így tudom elképzelni, de hálistennek még nem voltam ilyen szituban.

20L

2012. jan. 2. 14:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Mivel még nem történt ilyen eset, nem tudom hogyan reagálnék, de biztos nem várnám meg míg maguktól befejezik. Szerintem kiabálnék és úgy utasítanám őket, h takarodjanak a jóédesbe. :D Az is lehet, h nekimennék a pasinak, bár ha egy kétajtós szekrény, akkor nem.

Első vagyok.

29/F

2012. jan. 2. 14:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Én mosolyogva belépnék köszönnék üdvözölném a csávót ,majd kidobnám a ruháit az ablakon:D
2012. jan. 2. 15:18
 14/19 Hát vajon ki? válasza:
Én előre a pasit dobnám ki az erkélyről majd utána a ruháit felgyujtanám és utána vetném. Eddigra már lehiggadnék és a csajomtól megkérdezném, hogy:-Tudode merre van a kijárat? Na takaordj. Kb így menne végbe. Vagy talán a pasit kikapnám az ágyból és a fejét megfogva belehúznám a plazma Tv-be :)...Majd utána kilógatnám az erkélyről a tökeitől fogva:))
2012. jan. 3. 23:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Odaszartam a szoba közepére
2012. jan. 6. 18:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Én kimentem a házból és elrohantam. 3 hónapig nem voltam képes megbeszélni senkivel a történteket. 22/L
2012. jan. 6. 18:55
 17/19 Macs1209 ***** válasza:

Valami oka van, hogy félrelépett a csaj.

Én csak megtudtam, de mivel nála voltunk, fogtam a cuccom,

és elhúztam. Ott lezárva és vége.

Minek megölni bárkit is? Ugyanannyit kapnék érte, mint egy rendes emberért...

2012. jan. 6. 18:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Azonnal lefejeztem, a szegedi Csillagból írok :DD
2012. jan. 6. 19:01
 19/19 anonim ***** válasza:
A tagot bedobnám a liftaknába, a párommal meg mélyen elbeszélgetnék a fatestápoló (baseball-ütő) társaságában. A gerinctelen férgekre allergiás vagyok.
2012. jan. 6. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!