Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még változhat? Barátom elég anyás?
24 éves, és az anyukája nem engedi el otthonról. Nem bulizni meg ilyenek, hanem egész egyszerűen a barátnőjéhez vidékre.
Mondjuk lehet hogy annak is köze van ehhez, hogy a majd 30 éves tesója egész nap otthon ül.
Most szilveszterre nagy nehezen elengedték, de nem maradhatott, csak máig, mert haza kellett mennie. És ha nem enged anyucinak, akkor csak még többet bántják otthon (nem fizikailag)
Nem vagyok neki elég fontos hogy csak így hazamegy? Nem szeretném választás elé állítani h vagy anyuci, vagy én.
Ez iszonyú gáz. Márpedig választás elé kell állítanod, mert ez nem egészséges. Ha ez sem zökkenti ki ebből, akkor menthetetlen. Mások ennyi idősen befutott élsportolók, egyedül élnek akár másik kontinensen, ő meg egy várossal arrébb nem utazhat el pár napra.
Anyuci terrorizálja, akár szeretettel is. Most még van lehetősége kiszakadni ebből (lelkileg), később már nem nagyon. Segíts neki ebben, de következetesen.
Lehet érzelmileg nem szakadt el töle de lehet az anya csak egy jó kiffogás arra hogy ne kelljen anyit utazgatni,
vagy nem érzi jól magát a szüleidnél.
ez engem mindig kiábrándit egyszerűen nem tudok férfiként tekinteni arra,akinek 24 évesen az anyja parancsol..
persze azt nem irtad,hogy a párod hogy áll az élethez,mert ha naplopó,munkakerülő és kinyalatja a csáját otthon a szüleivel,akkor "érthető" ,hogy inkább enged az akaratuknak.
De egy normális 24 éves,felnőtt ember álljon már ki magáért .. én is a nszüleimmel élek még,na de kiröhögném anyámat ha 24 évesen megmondaná,hová mehetek és hová nem.Mondjuk ő is kiröhögné saját magát.:D
Nincs pénzünk saját házra, de hogyha éppen olyan kedvében vannak szüli, akkor benyögögik, hogy ha nem azt csinálja amit mondanak, akkor mehet ahova akar.
Csak még tanul, én is tanulok.
a tesója meg a tipikus naplopó, de még csak szórakozni se szórakozik, egyszerűen nem csinál semmit, őt mégse basztatják.
Szeret nálunk lenni, jól eldumál a szüleimmel, az utazással meg nincs gondja, azt is szereti :)
Szóval elköltözne ha tudna, de egyetem mellet nem tud annyit dolgozni. (néha dolgozik)
Bocsi, figyelmetlenül olvastam, az utolsó bekezdést nem olvastam el ezek szerint normálisan.
A te szüleidhez nem tudna költözni, hogy ott éljetek együtt ideiglenesen? Szerintem sürgősen el kell otthonról szakítani! tudom, hogy nehéz, az én páromat is úgy kellett elrángatni, de sikerült és meglepő módon ő nem fut haza apucihoz (mert ott meg apa pici fia eset volt). Már nem függ tőlük.
Most sokan azt írják hogy bírd rá őt az anyuciról való leválásra, de mi van ha cseberből vederbe kerülne? Mármint olyan értelemben hogy lelkileg afféle pótmama lennél neki ezek után. Mert MIATTAD változna meg, nem pedig önmaga miatt (ha önmaga miatt akarna változni akkor már megtette volna mielőtt téged megismert volna). Nem önmagáért tenné amit tenne hanem azért hogy neked megfeleljen. Ez pedig nem sok jót ígér.
Én azt mondom hogy olvassa el Csernus Imre A férfi című könyvét, olyan mintha neki írták volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!