Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert akad ki a baratnom mindenert?

Figyelt kérdés

akarmit beszelunk mindenre nagy veszekedest, hisztit csap nekem. Az este mondtam neki h amikor elmegyunk a kicsengetesi ebedre akarok csinalni egy kepet a amelyiken 3man vagyunk (en a baratnom, es a legjobb baratom aki noi szemely) erre nagy hiszti es ordibalas lett a vege, vagy a multkot megjegyzem neki viccbol h keson kelsz mostanaban (10 kor majdnem minden nap) erre is nagy hiszti h nekem mi kozom h mikor kell o fel. igy folytathatnam egesz este es reggelig :) 1 es fel eve vagyunk egyutt eddig nem volt ilyeneken veszekedes vajon mi valtoztatta meg ot. Talan szakitast akar s igy probalja kezdemenyezni vagy meg en sem ertem h miert csinal igy, es mindenbe kot bele h nem csinalom jol vagy miert nem csinalom ugy ahogy o latja jonak. Lehet h akar iranyitani es nem sikerul s igy probal "elegtetelt" venni

remelem ertettetek h mit akarok :)

koszonom a valaszokat

2009. máj. 21. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem meg kérdezd meg tőle. lehet féltékeny, de az is hogy már unja a banánt vagy egyszerűen csak belefásult a dolgokba és már mindenben csak a rosszat látja.
2009. máj. 21. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
az utolsó pár mondatodat kiemelve sztem jól és objektíven átlátod a dolgokat, egy nyugodtabb pillanatban szembesítsd, hogy mégis miért csinálja, ha eddig nem, és beszéljétek meg a dolgokat:)
2009. máj. 21. 20:28
 3/4 A kérdező kommentje:

hat en mar mondtam beszeljuk meg de nem akar beszelni semmit, ha valami temat felhozok akkor beszeljunk masrol.

A multkor mondtam neki h szakitsunk hatha nem lesz veszekedes annyi s nyugodt leszel h nem idegesitelek en mert magamra valaltam h en idegesitem es en keszitem ki ot s azert ideges, egesz ejjel sirt es konyorgot h ne szakitsunk

nem tudom megerteni ot h mit akar pedig 20 eves es tud donteni h mi jo es mi nem

24 fiu

2009. máj. 21. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts a lánnyal, jobb már úgyse lesz, inkább csak rosszabb. Hisztis önző pics@, csak az energiáidat emészti, amit egy rendes lány akár meg is sokszorozhatna. Ezer olyan lány van, aki rád vár, és eszébe sem jutna sértegetni téged, vagy veszekedni veled.
2009. máj. 22. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!