Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik ugy akarják tultenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ugy akarják tultenni magukat a másikon hogy olyan dolgokra gondolnak amelyekkel megutálhatják őket (melyek ezek a dolgok ill miért nem lehet tiszta lapokkal játszani?

Figyelt kérdés

Találtam egy okot arra hogy utálkozva gondoljak a másikra de sajnos még igy sem tudok rá ugy gondolni és nem tudom elfelejteni

Szóval össze akartam vele jönni de ő velem nem de közölte h örülne ha ettől még a jó,beszélő viszony megmaradna ,mondtam neki hogy rendben,eltelt pár hét hogy nem beszéltünk ám most a két ünnep között volt a név,születés napja is .irtam neki sms-t felköszöntöttem és boldog uj évet kivántam de le se sz.rt.

ez lett volna az utálatom alapja mert egyébként nem tudnék rá rosszat mondani de még igy sem tudom utálni.

a másik kérdés itt jön a képbe h szerintetek miért kell ilyen két színúnek lenni miért nem lehetett már akkor megmondani hogy felejtsük el egymást?

2012. jan. 1. 11:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

szerintem az lesz a legjobb ha elfelejted úgy ahogy van! ahogy már írták valószínű, hogy egy kicsit zavarja az, hogy te akarsz tőle valamit és azért nem írt vissza nehogy bátorításnak vedd!

sajnálatos mód voltam ilyen helyzetben ezért van tapasztalatom.

szerintem ez egy roppant ingoványos talaj, fiú-lány barátság ahol az egyik többet érez a másikat pedig frusztrálja ezért kerüli.

talán a legjobb megoldás ha egy az egyben kivered a fejedből!

2012. jan. 1. 12:33
 12/22 anonim ***** válasza:

Igazából nem lehet okolni senkit,mert nyílván nem történt köztetek az égvilágon semmi,te mégis talán belezúgtál,ő meg nem tudott beléd.Ettől még ő nem rossz ember,csak másra vágyik.Nem rád.

Amúgy hidd el,az is elég rossz,mikor valakinek tetszel némi ismerkedés után,te nem ígérsz neki semmit,ő pedig reménykedik.Neked pedig le kell állítanod,hogy neharagudjon,tényleg rendes ember vagy,de nem szeretnéd hitegetni...

2012. jan. 1. 13:12
 13/22 A kérdező kommentje:
igaz de egy korrekt válasz kijárt volna sztem
2012. jan. 1. 13:13
 14/22 A kérdező kommentje:
utoso te sztem félreértetted amit irtam
2012. jan. 1. 13:14
 15/22 anonim ***** válasza:
Ja mármint a köszöntős sms-re...háááát,jobb ha tényleg hagyod..
2012. jan. 1. 13:36
 16/22 anonim ***** válasza:
Én szeretetre születtem nem utálatra. Lehet nyálasan hangzik de így van. Én senkit nem tudok utálni. :D Mindenkiben meglátom a jót, és az nem megoldás, hogy bemagyarázod magadnak, hogy valami amiről szép emlékeid voltak az rossz. a Szépeket meg kell tartani a rosszakat elraktározni. És menni a nagyvilágba új embert keresni :)
2012. jan. 1. 13:56
 17/22 A kérdező kommentje:
Igen az sms-re gondoltam de legalább most tisztázta volna a dolgot mert nem vadidegenek vagyunk egymásnak h igy kellene kezelni a másikat ennyit az öszinteségről
2012. jan. 1. 15:15
 18/22 A kérdező kommentje:
én is csak azért akarom "utálni" hogy hátha könnyebb igy elfelejteni
2012. jan. 1. 15:16
 19/22 anonim ***** válasza:
De ez hülyeség, csak magadat csapod be. Az idő megoldás. :)
2012. jan. 1. 15:43
 20/22 A kérdező kommentje:
lehet de legalább hamar elfelejtem legalábbis remélem
2012. jan. 1. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!