Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ugy akarják tultenni magukat a másikon hogy olyan dolgokra gondolnak amelyekkel megutálhatják őket (melyek ezek a dolgok ill miért nem lehet tiszta lapokkal játszani?
Találtam egy okot arra hogy utálkozva gondoljak a másikra de sajnos még igy sem tudok rá ugy gondolni és nem tudom elfelejteni
Szóval össze akartam vele jönni de ő velem nem de közölte h örülne ha ettől még a jó,beszélő viszony megmaradna ,mondtam neki hogy rendben,eltelt pár hét hogy nem beszéltünk ám most a két ünnep között volt a név,születés napja is .irtam neki sms-t felköszöntöttem és boldog uj évet kivántam de le se sz.rt.
ez lett volna az utálatom alapja mert egyébként nem tudnék rá rosszat mondani de még igy sem tudom utálni.
a másik kérdés itt jön a képbe h szerintetek miért kell ilyen két színúnek lenni miért nem lehetett már akkor megmondani hogy felejtsük el egymást?
szerintem az lesz a legjobb ha elfelejted úgy ahogy van! ahogy már írták valószínű, hogy egy kicsit zavarja az, hogy te akarsz tőle valamit és azért nem írt vissza nehogy bátorításnak vedd!
sajnálatos mód voltam ilyen helyzetben ezért van tapasztalatom.
szerintem ez egy roppant ingoványos talaj, fiú-lány barátság ahol az egyik többet érez a másikat pedig frusztrálja ezért kerüli.
talán a legjobb megoldás ha egy az egyben kivered a fejedből!
Igazából nem lehet okolni senkit,mert nyílván nem történt köztetek az égvilágon semmi,te mégis talán belezúgtál,ő meg nem tudott beléd.Ettől még ő nem rossz ember,csak másra vágyik.Nem rád.
Amúgy hidd el,az is elég rossz,mikor valakinek tetszel némi ismerkedés után,te nem ígérsz neki semmit,ő pedig reménykedik.Neked pedig le kell állítanod,hogy neharagudjon,tényleg rendes ember vagy,de nem szeretnéd hitegetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!