Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon furcsa ha egy 20 évvel idősebb barátom van?
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 18:44
21/23 anonim válasza:
nekem is megdöbbentő ez!
36 éves vagyok és férfi.
el nem tudnám képzelni,hogy egy 15 éves gyerekkel legyen kapcsolatom.a lányom 2 év mulva annyi.
és az hogy a szülők nem is sejtik...
szellemileg valami nem stimmel ezzel a 35 éves emberrel.
azt mondod nem pedofil-de vonzodik hozzád!akkor mi?
22/23 anonim válasza:
nemgáz, miért lenne az, a szerelem kortalan.
bár ha fiú vagy, akkor azért nem árt ha titkoljátok, ha 23 nél fiatalabb lány akkor is, mert van pár begyöpösödött ember aki megszólhat érte, de ha szereted sztem megéri a kockázatot...
23/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális.15 évesen egy 35éves palival járni???:'oo.Csak gratulálni tudok... ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!