Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok az ilyen lányról?
Nem érted?
Hát a lány megtudja,hogy aki bejön neki és annak az illetőnek más tetszik,legyen akár esély vagy nem esély rá,hogy a srác összejöjjön azzal a másik csajjal.Ez a lány akkor is lelép,és más után néz.
Én is ilyen vagyok. Ne haragudj, de nem leszek tartalékos, ha nem vagyok jó annyira, hogy elsőre is engem válasszon, ne csak a másik csaj után, akkor hagyjon békén.
Ennyi önbecsülésem van... Hiába tetszik egy srác. Egyébként volt már több ilyen esetem. És hihetetlen komoly káröröm nézni, hogy aki engem tartalékosnak akart megtartani, csak mert a másik bögyös bige egy fokkal szebb volt, hogy ejtette pofára az ipsét, mert a belső énje, korántsem volt olyan szép. Én pedig mindig találtam komoly kapcsolatot, amit aztán nézhettek epekedve, mert az újabb srác sokkal rendesebb volt, és nem másodiknak használt fel...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!