Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hete vagyunk együtt barátommal. Egyszer úgy érzem, hogy szeretem, máskor pedig, hogy már nem, és nem is akarok vele járni. Nem értem magam. Most mi van velem?
ma 20:08 vagyok
Itt ket dolog merul fel:
1. Nem is vagy szerelmes, csak azt gondoltad, hogy az vagy
2. Ha mar igy az elejen ezt erzed, mi lesz kesobb
De o amugy nagyon beled van esve????????
Ha ez igy van akkor lehet az a baj, hogy tulsagosan probal kiralynokent kezelni, s emiatt te azt erzed, hogy o nem melletted van, hanem "szolgalni" akar ugymond.
Fo kerdes SZERELMES VAGY?
xD Nem vagy szerelmes. Annak meg, aki azt kezdi el pedzegetni, hogy jönnek a megszokások meg látja a hibáit: 3 HÉT UTÁN?? MI A FENE? Ekkor még bőven a rózsaszín szemüveges időszakukat élik a párok.
Kedves Kérdező!
Mennyi idős vagy? 15-16, ugye? Több tuti nem lehetsz ilyen felfogással.. Mástól várod a választ, h szakíts??!
Szakíts! Hátha talál majd egy normális lányt.
19N
"A kérdés
3 hete vagyunk együtt barátommal. Egyszer úgy érzem, hogy szeretem, máskor pedig, hogy már nem, és nem is akarok vele járni. Nem értem magam. Most mi van velem?"
Így már érthető, kedves #15?:)
3 nap után? Az sem szerelemből..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!