Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 hete vagyunk együtt barátomm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hete vagyunk együtt barátommal. Egyszer úgy érzem, hogy szeretem, máskor pedig, hogy már nem, és nem is akarok vele járni. Nem értem magam. Most mi van velem?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 20:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ma 20:08 vagyok

Itt ket dolog merul fel:

1. Nem is vagy szerelmes, csak azt gondoltad, hogy az vagy

2. Ha mar igy az elejen ezt erzed, mi lesz kesobb

De o amugy nagyon beled van esve????????

Ha ez igy van akkor lehet az a baj, hogy tulsagosan probal kiralynokent kezelni, s emiatt te azt erzed, hogy o nem melletted van, hanem "szolgalni" akar ugymond.

Fo kerdes SZERELMES VAGY?

2011. dec. 30. 20:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen szakíts vele! Utána meg gyere majd ide siránkozni, h elvesztetted életed nagy szerelmét. Gondold végig, h milyen lenne nélküle, hiányozna-e. Esetleg kérj egy pár nap szünetet, h ne cseszd el végleg.
2011. dec. 30. 20:31
 13/18 BlackSword ***** válasza:
Sok nő csak akkor jön rá, hogy mit is érez, ha már elvesztette, de mivel Te is írtad, már nem szereted... Hagyd el, mert csak álmokat keltesz benne...
2011. dec. 30. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:

xD Nem vagy szerelmes. Annak meg, aki azt kezdi el pedzegetni, hogy jönnek a megszokások meg látja a hibáit: 3 HÉT UTÁN?? MI A FENE? Ekkor még bőven a rózsaszín szemüveges időszakukat élik a párok.

Kedves Kérdező!

Mennyi idős vagy? 15-16, ugye? Több tuti nem lehetsz ilyen felfogással.. Mástól várod a választ, h szakíts??!

Szakíts! Hátha talál majd egy normális lányt.

19N

2011. dec. 30. 20:45
 15/18 anonim ***** válasza:
# 14/14! Milyen 3 hét? A jó múltkor egy lányka már 3 nap után gyereket akart szülni nekem :D
2011. dec. 30. 20:51
 16/18 anonim ***** válasza:

"A kérdés

3 hete vagyunk együtt barátommal. Egyszer úgy érzem, hogy szeretem, máskor pedig, hogy már nem, és nem is akarok vele járni. Nem értem magam. Most mi van velem?"

Így már érthető, kedves #15?:)

3 nap után? Az sem szerelemből..:D

2011. dec. 30. 20:55
 17/18 anonim ***** válasza:
# 16/16 Szerelem volt az, csak tartott 2 hétig :D Mondjuk akkor nem volt annyira mulatságos, de hát sok ribi van sajnos.
2011. dec. 30. 21:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne röhögtessen már, aki azt írta, hogy 3 hét után látja a hibáit... ha igazán szerelmesek vagyunk, az első 1 évben nem látunk nem hallunk a rózsaszín ködtől. Ha ilyet érzel, nem vagy szerelmes, többszörös tapasztalat.
2012. jan. 1. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!