Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ki leszek éhezve?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt még barátnőm, eddig voltak lelki gondjaim, így nem sokat foglalkoztam a nőkkel. Viszont most úgy érezem túl vagyok a gondokon, és egyre jobban kívánom a nőket, tök kanos vagyok meg minden. :D Kinéztem 2csajt, viszont csak ki vannak nézve, és most jön a vizsgaidőszak, ezalatt a 1,5hónap alatt(mondjuk 1-2* látom őket) nagyon ki leszek vajon éhezve? :D Sajnos mivel nem barátnő, meg nem a közelben lakik, nem fogunk találkozni.

20/F

2011. dec. 29. 22:00
1 2
 11/16 Normálisvagy? ***** válasza:
Mivel még nem volt barátnőd így nem is tudod, hogy mit veszítettél, így nyilván nem, ha eddig kibírtad ezt a pár hónapot is kifogod! Maximum kicsit izom láz lesz a jobb kezedben!
2011. dec. 29. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:
menj prstihoz
2011. dec. 29. 22:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Igényesebb vagyok attól h prostihoz menjek
2011. dec. 29. 22:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem édes. Én is ismerek olyat aki annyi mint te és nem volt barátnője. Ha lesz neki a Föld legszerencsésebb nője lesz mert nagyon aranyos srác figyelmes, gondoskodó, lovagias és helyes. Feltételezem hogy te is ilyen vagy szóval hajrá :) Rokonom pedig az első barátnőjét feleségül is vette és boldogan élnek 2 nagy kölökkel. Tehát sok sikert és hosszú kapcsolatot ;)
2011. dec. 29. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:
utolsó: az ilyeneknek soha nem lesz nőjük :) manapság nem ez a divat
2011. dec. 29. 22:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon is bejönnek az ilyen pasik. Nem azok akik megakarnak dugni minden áron hanem akiknek még nem volt barátnőjük. Szerintem így sokkal figyelmesebbek és több időt áldoznak ránk figyelemhiányos nőkre :D
2011. dec. 29. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!