Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mi lehet a megoldás?
2 hónapja járok a barátommal, 16 éves vagyok.
Az osztályomba szinte mindenki szeret, a bialmukba fogadott a fele társaság(elmondják a titkaikat, stb.). Legjobb barátnőmből három van.
Na most ugye amíg nem volt barátom, velük voltam mindig, de akkor majdnem belebetegedtem az egedüllétbe(igen, 16 évesen...)
Aztán lett barátom, az iskolámból. Minden szünetben együtt vagyunk, iskola után nem tudnánk találkozni. Kipróbáltam, hogy ne minden szünetbe legyek vele, de hiányzik, és ha akkor beszélnek hozzám nem tudok másra figyelni, csak, hogy mihamarabb odamehessek hozzá.
Ketten a legjobb barátnőim közül ezt nagyon jól kezelik, jóba vannak a fiúval és nem zavarja őket az állapot.
Én nekem viszont olyan rossz érzésem van. Ha nem egy iskolába járnánk állítom, hogy elmúlna ez az érzés. Olyan nem vagyok felszabadult-című érzés, holott pont, hogy nem bírom ki nélküle. Próbáltam, de nem ment. Erre mi a megoldás? Olyan érzésem van, hogy elfogom veszteni a barátaimat, és valami nagyon nyomaszt belül, csak nem tudok rájönni, hogy ez mi lehet, pedig rengeteget agyalok rajta. Volt valaki hasonló helyzetben?
Köszönöm, hogy írtál.:)
Nem akarok olyan lenni, csak félek, hogy átesek a ló túloldalára, és elvesztem a barátaimat.
Köszönöm szépen, megnyugtattál:)
Néha hajlamos vagyok túlreagálni dolgokat..:)
BÚÉK:)
76%-os:)
Köszönöm.:) Tudom, hogy felfogják, csak pont ezen az oldalon olvastam, hogy sokan a párkapcsolat miatt eldobták a barátaikat és egyedül maradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!