Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megakar verni egy gyerek, mert hogy ő szerinte ráhajtottam arra a csajra, aki neki kell. Mit tegyek? (Lent részletezem)
Figyelt kérdés
Van egy gyerek, jóban vagyunk úgy ahogy. Van egy csaj, aki nagyon jó haverom, és semmi több. Többször elmegyünk a csajjal ide oda , de semmi nincs köztünk és nem is lesz semmi. Lényeg, hogy beszéltem ezzel a gyerekkel, azt mondta nekem, hogy próbáljam már úgy csinálni, hogy a csaj bele essen. Tehát, beszéljem rá a csajt, mert a csaj is szeretné. Lényeg az, hogy belementem, jóba voltunk/vagyunk a gyerekkel. Aztán felhívta ma a csajt, a gyerek. Pont a csajjal kocsikáztam, és mondta neki a csaj, hogy velem van. Ide adta a telefont, beszéltem a gyerekkel, mondta hogy holnap találkozzunk. Mondom oké rendben. Aztán a csajt felhívta megint, a csaj kihangosította, és mondta a gyerek neki, hogy megakar engem verni így meg úgy. De elugattam neki nem egyszer, hogy nem akarok a csajtól semmit. Mi a f.szt csináljak? Gyereket hiába próbálnám, nem tudnám eltenni mert ő is és a társaság is, olyan hogy az hihetetlen. 19/F2011. dec. 28. 22:07
11/24 Napkiraly válasza:
cigányszagot érzek. NE menj ki a putrijába, szarj rá, járj gázriasztóval ami képes gumilövedék kilövésére
12/24 A kérdező kommentje:
Nem cigány ... akkor nem érdekelne a dolog:)
2011. dec. 28. 22:45
13/24 anonim válasza:
Támadás előtt szembe kell köpni, majd hirtelen csatt az orrnyergére. A földön marad...
14/24 Napkiraly válasza:
akkor talán fel kéne hívnod és lekoptatni. Személyesen kerüldd el
15/24 anonim válasza:
lehet h csak a csaj elött akart jampizni mivel tudta h 1ütt vtok:D
Szerintem menj ki.. én biztos kimennék, ha nem mész ki gyávának tűnsz. utána hallgathatod h megfutamodtál..:D
ha kimész legalább azt látja h ennyi volt benned.. . ha még is megverne ő jön ki belőle szarul..(csajt is kockára teheti ezzel, mivel ha a nekem a legjobb v jo fiu barátomat megverné 1 srác nem bizti h összeállnék vele + rendörségi ügy)
vagy am a csaj nem próbál meg vele beszélni?
16/24 A kérdező kommentje:
nem kérem meg rá a csajt, az gyávaság. Kimegyek mindenképpen, aztán majd lesz valami.. : )
2011. dec. 28. 23:18
17/24 Lifeishard válasza:
Mindenféleképpen menj ki, de kerüld el a bunyót, amíg lehet, NE akarj Te támadni. Ha viszont érzed, hogy nem csak szájkarate lesz, Te üss először. Gyorsan, nyitott tenyérrel az orrára, aztán az alkarcsontoddal vágd tarkón ott, ahol szereted, ha a csajok masszírozzák. Ez levágja majd a biztosítékot.
18/24 anonim válasza:
Veresd össze.
Összehívsz 2-3 gorillát, és se szó , se beszéd elpüfölik. Nem kell tudnia a gyereknek, hogy miért kapta. Majd ha keménykedik, akkor megkérded, hogy "a pénteki nem volt elég f.a.szfej?". AZtán ennyi.
19/24 Ájron válasza:
ha ő barom, akkor neked meg nem kell tisztességesen játszani, mert úgy sem érdekelné.
20/24 anonim válasza:
látszik hogy itt kevés ember állt ki az igazáért. aki tudja hogy kik a "verekedős" srácok, azok tudják hogy előtte nem mondják hogy így meg úgy verlek meg. ez tipikus az a srác hogy elé állsz maga biztosan és ott helyben bekaksizik... ha önbizalom nincs, nyereség se nagyon virágzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!